söndag 3 maj 2009

Bloggträff!

Hej mina söta vänner!

Nu är jag hemma efter en lååång dag med underbara bloggtjejer. Tänk er 35 inredningstokiga och blomstergalna bloggare som samlas, det kan inte annat än bli en helt magisk dag!

Dagen började med en tidig morgon i bil på väg till slottsträdgården Ulriksdal. Lite knepigt var det att hitta men med lite hjälp så kom vi fram, så förväntansfulla. Jag och A-M som också hon jobbar på Design & Country House, var lite små nervösa. Men när alla kom så släppte det och alla tjejer är ju SÅ underbart gulliga. Det är så roligt att få ansikten på alla bloggar!

Det var ju goa Lotten som med hjälp av de på Ulriksdal fixade denna underbara dag. Vi bjöds på frukostbuffe och medan vi njöt av den fick vi även lyssna på den otroligt kunniga personalen. De kom med tips och ideer och även lite historia från denna underbara trädgård. Rappne som talade först var så inspirerande och väldigt rolig. Han talade varmt om kogödsel och organisk gödning. Jag ska verkligen skaffa en till Kompost och aldrig kväva de små maskarna med konstgödsel igen! Växterna fungerar som vi människor och inte ger vi våra barn kemikalier så de ska växa, så det så! Fniss nu är jag redo för trädgården...som är en stor "disaster"!!! Nu ska all dålig jord mjukas upp med kobajs, till mina grannars stora förtret. De får de tåla, jag ska ju få en drömträdgård. Och med alla tips jag fått idag SKA jag klara det! VARMT TACK TIL ER ALLA PÅ ULRIKSDAL!!! Ps/ De har också en fin blogg att inspireras av!

När vi väl skildes åt var vi så trötta av all insperation ända tills...LOPPIS! Tjoho här stannar vi, där inhandlades 2 st underbara pallar och 1 st tavla. Vi åkte även till en liten favorit plats men den ska jag berätta om lite senare. Efter att ha suttit och bablat om dagens äventyr så... ANTIKT! Ja men ni vet ju att man inte kan åka förbi något sådant. Och även där inhandlades lite saker, nämligen 2 st järnsängar. Jag ska visa bilder på dem också lite senare.

Nu kommer en färgglad skara bilder följa från denna underbara dag, fast jag har många fler, men de spara jag lite på!

Kram på er och massor med kramar till dig Lotten!!!


Rappne pratar om gödsel och jord


En sådan fick följa med hem

Underbart rostiga saker



Deras hemmaodlade mårbacka


Antikt på vägen

Väl hemma visar jag här några av dagens fynd


27 kommentarer:

Mia sa...

Tack för idag och en fantastisk bloggträff. Med så många likasinnade på samma ställe kan det väl inte annat än bli en toppendag!

Kram Mia

Katta sa...

Hej Anna! Det var jätteroligt att träffas idag, ser den jättefina kransen där på bild med den är så fin.Kul att ni hittade en loppis efter vägen med den värkar ju inte vara liten direkt.Ha en jättebra fortsättning på kvällen och en bra vecka, kram Katta

Anonym sa...

Hej, det hörs att ni har haft en rolig och mysig bloggträff, tänk så mycket energi man får av att träffa vänner och se på vackra saker!
Kram
Agneta

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh vilken dag ni hade...helt underbar,trädgård och loppis..himmel alltså !!
Jag kan bara tänka mig vilka fina saker du köpte !!
Ha det gott
Kraam Anette

Ingis sa...

Vad kul att träffen blev så lyckad. Får försöka igen nästa gång. Jag hade annat inplanerat också och det grämer mig. Jag ser fram emot fler bilder. Vilka fynd du verkat gjort på hemvägen.
Kram Ingis

Viola sa...

Visst hade vi en fantastisk dag ihop och så himla roligt att få träffa trevligas likatänkande, fniss...här blev det alltså oxå loppisar utanför Trosa, och några saker fick såååå klart följa med hem, hoppas vi hörs snart igen, kram VIOLAN

Anns Gröna sa...

Förstår att ni haft en härlig och inspirerande dag tillsammans! Både bloggvänner, växtfynd OCH loppis - det kan nog inte bli så mycket bättre. Tack för att du delade med dig av en trevliga dag!
Kram
Ann

lottens vita och gröna sa...

oh anna, är alldeles kollrig av denna ljuvliga dag, tack för allt och madonnan och korset är sååå vackra är alldeles rörd, stoooooooorkram till dig, vi ses snart hoppas jag! varmkram lotten

lottens vita och gröna sa...

tänk att du fyndade så på hemvägen, två järnsängar, låter som en dröm, var det grillbyladan ni var i? kraaaaaaaam lotten

Anonym sa...

Hej vännen!

Såå kul att ses även om jag hade tänkt mig att tillbringa lite mer tid med er från Västerås men jag hade några som drog i mig som jag var tvungen att ta hand om.

Undrar om inte jag ska ta Lotten en tisdag och komma till dig i Västerås. Hon är ledig då och jag har ju oxå ledigt i veckorna, det vore såå kul så hinner man ses lite.

Glömde säga till dig att du var så himla fin i dina stövlar och strumpor med spets upptill.
Kalaspingla helt enkelt :D

Bästa kramen
Lena

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om ni haft en jätte bra dag. Att sedan göra en massa fynd är ju inte så tokigt.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Tina sa...

Hej Vännen....vilken dag vi hade!!! Önskar att vi båda hade mer tid att bara umgås...:-) Vilka fynd du hittade på vägen hem...jag blev lite orolig där ett tag när ni båda inte svarade...men jag borde ha förstått att det var något "viktigt = loppis" som kom i vägen...hihi...:-) Stolarna jag hämtade var underbara...:-) Kramis Tina

Unknown sa...

Hej vännen,

Så avis jag blir. Men naturligtvis är jag såååå glad för din och A-M skull att Ni hade sååå trevligt igår.

Kul att Du kunde få några nya fynd med dig hem......
Alltid så roligt att se bilder från ditt hem.

Hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa tillfälle att träffas.

Kramisar Jeanette

Majas mammelucker sa...

Tjingeling Vännen!
Jaa av allt jag läser förstår jag att det var en toppen dag..hela dagen..ni hann även med lite loppis och antikt..kan det bli bättre..
Hoppas vi syns snart.
Kramar Maria.

Ann-Catrin sa...

hej Anna!!

ja så roligt det var att få träffas.. så söt du var och gullig du verkade
men man hinner ju inte prtata så mycket med alla som man ville
men en underbar dag var det
och vilket härligt ställen ni hittade då på vägen hem.. kunde ju inte bli en bättre avslutning


stor kram söta du
A-C

Engelska Villan sa...

Hej Anna,
vilken dag vi hade igår! Nu sitter jag här och njuter av att surfa runt på för mig nya fina bloggar, som din!!
Kul att ni hittade loppis påväg hem också, vilken härlig avslutning :)
Ha en fin vecka!
Kram Anna

Lantligt i stan sa...

Låter som ni haft det jättetrevligt!
Kram Anki

Indra sa...

Åh, vilken underbar träff! En sån skulle jag verkligen vilja åka på någon gång, det låter verkligen jätteroligt!
De vita Mårbackapelargonerna var ju absolut ljuvliga! Tack för att du delar med dig med foton och berättelser från dagen. :-)

Ha en fortsatt fin kväll vännen!
Kramar//Indra

sexy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
mig & alice sa...

Hej vackra Anna!!
Javisst var det en helt underbar dag?. En sdan dag man lever länge på...tyvärr så var jag ju lite sjuk och är fortfarande, feber och ont i halsen...nu har även det där trevliga snoret börjat att komma.
Så alla tusen ideer man hade i huvudet ifrån Ulriksdal får allt väntra med att genomföras...orkar inte just nu.

Haha, jag skrattar när du skriver att ni stannade på en loppis och en antikaffär på vägen hem...det gjorde nämligen vi också ;-).

Undrar om det var samma??

Vilka ljuvliga saker du inhandlade...jag ångrade att jag inte tog en bild på allt mitt jag packade ur Sussies bil när vi kom hem...jisses!!
Åkte iväg med en handväska och ryggsäck dagen innan och kom hem med ...Jaaa, det tiodubbla ungefär, hahaha...Janne (min käre man) höll på att få dåndimpen ;-).

Ha det så gott så hoppas jag att vi ses någongång igen...om inte annat så ska jag försöka komma förbi din butik nästa gång jag åker till syrran.
Kraam
Melinda

Liten Bod sa...

Så kul det låter! Jag blev så ledsen när jag blev sjuk i sista stund... Det får bli en annan gång. Jag har en utlottning på gång... Kram, Tina

Karin Lindström sa...

Hej Anna!

Tack för din hälsning! Visst var det en härlig dag. Det är sånt man får leva på länge, speciellt som egen företagare. Man får inte så många luckor till egna utflykter.

Jag ser att ni körde samma väg som jag gjorde, fast jag trodde det var fel håll för er. Jag kom lite sent till loppisen, så för min del blev det bara en teburk, men Antikaffären hittade jag en hel del på. För visst börjar den på Q?!
Jag såg en järnsäng där som jag blev så sugen på, fast jag har ingen plats.

Lycka till med vårförsäljningen och jag kommer gärna tillbaka och kikar in igen!

Kramar
Karin

Thesèse sa...

Ja du man måste ju kämpa på för allt..annars kommer man ju gå under. Det sägs ju att för varje motgång blir man bara starkare. Jag kommer in nästa v o tar en fika. Då ska jag försöka att få ut det sista ur sakerna i min fd lght. Passar väl på att få med mig nå fint oxå.. men jag har sååå lite plats nu. hela mitt hem i kartonger. Du får ta o krya på dig o hoppas att det inte är nå elakt som sitter i länge! Ta väl hand om dig, kram tess

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej vännen!!
Ja helt otroligt att ikea hade något sånt, den finns i en större variant också... Mi like..
hoppas snart de blir en träff igen.. De skulle ju va trevligt till innan jul... Ja jag vet sommar förrst *ler*
Kraaam kram Linda

Klarbos Blogg sa...

Hejsan Anna
Vill bara säga att du har en sådan inspererande blogg/ hemsida och BUTIK!
Älskar att gå runt i din butik....där finner man lugnet!

Har en liten fråga.....vart låg LOPIISEN som Ni varit på???
Och skylten som du har på kort från loppisen köpte du den?? Den är underbar!

Tack igen för att man får sådan insperation!

MVH Malin

På min gatan i stan sa...

Så vackert!!! :)

Kram!

Inspiration i vitt sa...

Har du hittat två järnsängar!!! det ska då vara du Anna till det, turgumma där, dom vill jag seeee nuuu.
Vilken fantastisk dag ni måste ha haft ni alla goa bloggare och såå mycket gemensamt.
Har aldrig varit på Ulriksdal men hoppas komma dit nån gång.
Ha det så gott och vi hörs snart igen.
Kram/Ingela.