onsdag 29 april 2009

Gulliga bloggerskor gör mig glad!

Har ni besökt bloggen Bralliz någon gång, Om inte så är det värt ett besök. Det är goa Susannes dotter Alice som är bloggerska bakom den. Passa på att gå in där nu för hon har utlotting om ett super fint pris.

På sista tiden har det varit så mycket både här hemma och i butiken så orken till att blogga liksom runnit av mig. Jag går ju naturligtvis in till er andra men just det här att fota och allt det andra har inte blivit av. Men i dag när jag besökt Alice så kände jag att nä nu ska jag ta tag i bloggen igen. Det är ju så roligt att blogga och träffa alla goa vänner här te i cyberrymden.

På söndag smäller det ju för Lottens bloggträff. Åhhh vad jag längtar, det ska bli så roligt. Och det verkar som om det är väldigt många som kommer så det är spännande också. Jag lovar att komma med massor med foton från den till alla er som inte kommer med.

I butiken har det ramlat in de mest underbara saker från Danmark. Härliga överkast, gardiner och annat smått och gott. Jag ska ta lite bilder här i dagarna och sätta ut så ni får se.

Hopaps ni får härliga dagar framöver!

Kramar i massor Anna


Här föjer några bilder från vårt uterum. Inte vidare bra bilder men de är tagna i skymningen.8 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Åhh jag ville så gääärna kunna åka upp till er på Lottens bloggträff...! men men ibland blir det inte som man vill..så jag får nöja mig med att läsa och se bilder sedan :)

Jättemysiga bilder från uterummet, underbara ljusa toner...

Ja, jag vill så gärna träffa dig också..hoppas det blir fler bloggträffar snart. Jag skulle ju ta tag i en här nere i Göteborgsområdet..kanske det kan bli av i sommar :)

Kram goa vän!!!
Mia

Ingis sa...

Javisst är det så att ibland orkar man inte skriva och vara kreativ på bloggen men läsa lite i bloggar går bra och en och annan kommentar. Men kul är det.
Jag hade anmält mig till träffen men fick avboka. Känns jättetråkigt.. Så jag ser fram emot bilder.......

Loppisliv sa...

Hej Anna, ha det nu så roligt på bloggträffen, himmel vad roligt det hade varit att kunna vara med där, men man kan inte vara med överallt, så är det bara. Kommer inom för att kolla på bilderna sen.

Uterummet ser så fint ut, vilken ljuvig soffa du har där inne. Tevlig valborg nu, Kram Paula

Willewira sa...

Hej Anna!

Hade sett fram emot att se dig på bloggträffen på lördag...men jag säger som föregående bloggare... man får inte alltid som man vill.
Hoppas och önskar att ni får en härlig dag!!

Njuter av dina härliga bilder, och får tårar i ögonen av din kärleksförklaring till din man. Romantiker som jag är... ;)

Jag har en liten undran... när kommer nr 2 av Jeanne d'Arc-magasinet? Jag har väl inte missat det?? :(

Önskar dig en skön valborg och en härlig helg!
Kram
Willewira

Willewira sa...

Hej igen!!

Jo, jag bokade mig för alla nummer, men det är ju lätt att sånt kommer bort. Så ingen fara!

Jag vill väldigt gärna ha nr 2 och 3. Så om du kan tänka dig skicka mig dem, ihop eller var för sig, vilket du finner bäst, så skulle jag bli jätteglad!! :)

Ha det gott!!

Kramar
Willewira

Inspiration i vitt sa...

Så roligt ni ska ha alla på eran stora träff, själv har jag fullt upp med jobb så jag fick avstå från den träffen men det blir väl fler hoppas jag.
Ditt ute rum måste vara helt fantastiskt , bara vackra möbler och saker.
Ha en go helg och kramar till dig/ingela.

Creations by Lisa sa...

Härliga bilder trots skymning :-). Gud så roligt ni kommer att få på bloggträffen, jag é avundsjuk men det är lite långt för mig, kanske nästa gång :-)
Idag öppnar jag min webbshop...det är så himla roligt, känns nästan som att få ett litet barn på nytt, man pysslar och donar med den mest hela tiden..
Kramar Lisa

Majas mammelucker sa...

Hej Gumman !
Hoppas träffen var kanoon..
fick frågan av Lotten om jag ville följa med men det kom lite annat i mellan..men så är det ibland..
får bli en annan gång.
Nu måste vi ta och träffas det var såååå länge sen..pratade med Ann om vi skulle ta en fika på stan..vad tror du om det en söndag..Vi får höras..
Hörde att du skulle ta in boken..Gabbi sa att hon hade bokat en ..har du lust att lägga undan en åt mig vännen..Ha en bra vecka ska försöka att titta in i butiken..Hade bra!
Kram Maria.