tisdag 24 augusti 2010

UGG UGG

Hej sötisar!

Äntligen kommer ett litet inlägg från mig så här efter mässan! Jag ska visa lite bilder nästa gång. För just nu provar jag på att blogga från min telefon, väldigt trevligt att kunna blogga på stående fot om man säger så!

Vi har just nu 50% på allt i butiken för att göra plats åt alla nya varor!!! Det gäller dock ej på höstkläder och nya magasinen och en del fasta inventarier så klart!

Vi kommer göra en helrenovering och det känns så himla roligt. Det har redan börjat dimpa ner nyheter men de håller vi på ett tag till! Men jag kan avslöja att det är oss ni ska besöka om ni vill ha varma, snygga underbara skor!!! Vi kommer ha en uppsjö av underbara märket uggs! Vi har redan fått in fler modeller så om ni vill prova måste ni komma in och säga till i kassan. För de kommer plockas fram så snart vårt nya klädrum är klart.

Har tagit en bild på mina supersköna korta uggs, ska försöka ladda ner den från mobilen...hihi...så teknisk jag är! Naturligtvis har vi även de stickade uggsen! De är så himla fina och kompleterar den lantliga looken så bra.

Kramis Anna

6 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Hej Anna!

Samma dag som butiken var nedsatt till halva priset hade jag och min väninna Äntligen planerat in ett besök, helt ovetandes om det, vilken lycka!!

Fick med mig en hel kasse fina saker från dig, bl.a en efterlängtad sifon :)

Tyvärr hann jag aldrig hälsa på dig innan du åkte hemåt, men vill ändå säga att jag njöt av besöket i din fina butik!

Ha en fortsatt solig fin höst!
Kram Annemari

Majas mammelucker sa...

Hej min lilla vän ...ska det vara sååå svårt att få till en fika...jag har varit på väg till dig i butiken men det kommer alltid någontin i mellan..snart är det klart här då blir det hosmig..längtar sååå efter dig och a-m.
Hade gott kram Maria

Lille Vildand sa...

Nydelig blogg!
KLem, Jannicke

Agneta sa...

Hej tjejen, hittade hit för att jag googlade på UGGs. Jag blev helt kär i Din blogg och fattar inte hur jag skall hitta Din butik. Får kolla extra noga. Som sagt UGGs... jag är på jakt efter ett par 'virkade/stickade i vitt'.

Det var som sagt härligt att landa härinne och jag välkomnar Dig att vara med i min septembertävling, tror Du kan gilla den, även om Du är omgiven av vackra prylar på egen hand!

Agneta

Lockeby Gård sa...

Härliga inspirerande bilder!
/J

Diana sa...

Hallo Anna ,
ohh Dein Blog ist wunderschön.Es gefällt mir hier super gut!

Liebe Grüße,
Diana