lördag 1 augusti 2009

Fönster

Att jag älskar gamla fönster är väl ingen hemlighet direkt, vem gör inte det föresten...;)
Nu har vi ju fält in ännu ett och det blir nog det sista på denna våning iaf. Jag fyndade fönstret hos Susanne, först var det meningen att det skulle bli ett skåp men det passade precis in i köket så där sitter det nu.

Jag har köpt så mycket på loppisar i sommar så jag får visa lite i taget. Men ett av fynden är ett gammalt skåp som jag föll pladask för. Jag har precis ställt in det men jag måste rengöra det nu. Men ivrig som jag är så visar jag det först och rengör det sen...haha
Ni ska få se en bild när jag har fixat och dekorerat det lite senare.

Jag har även haft lite tid till att göra "skådehalsband", som jag kallar det för. Jag har gjort några och satt upp lite här och dår. Jag har även gett bort ett och hon satte på sig det direkt och hon tänker använda det som ett vanligt halsband :)

Nu hoppa sjag att värmen kommer för nu kan jag ta några dagar ledigt med barnen innan skolan börjar. Det ska bli så skönt att bara få bry sig om dem och Adam några dagar.

Allt gott till er mina vänner!

Kram AnnaDet vackra infällda fönstret

Det lilla skåpet

Skådehalsbandet

18 kommentarer:

Lina sa...

Så fint du har det :) Jag hade lite shabby chic stil i förra lägenheten jag med, har dock dragit mig mer åt retro/modernt :)

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Ja åhh jag älskar ju också gamla vackra spröjsade fönster! Får faktiskt både hjärtklappning och ståpäls av bara tanken *hihi*

Det ser så himla fint ut, underbart!!!

Ja nu hoppas jag på lite värme sista semesterveckan, och idag har det ju varit underbart. Har solat lite för första gången på lääänge och det är alltid skönt med lite färg.

Kram (och vi kanske ses snart..? Releasepartyt skall väl du också med på, för ni är väl med?)

Mia

My home is my Castle sa...

Åh sånn ett nydelig vindu :) Og det lille skapet var bare vakkert..
Så heldig du er som har disse skattene :)
Det halsbåndet var nydelig, det og :)

Håper på fint vær her og. Nå har vi hatt regn i lang tid..

Klem,Kari

Engelska Villan sa...

Hej Anna!
Länge sen jag besökte din blogg, den är såååå fin!! Har suttit en lång stund och dregglat nu, haha! :)
Vad vackert det blev med fönstret.
Kram Anna

Unknown sa...

Härligt fönster!

Nu får vi allt hålla både tummar och tår på att vi får sol och värme :)
Kram Maria

♥ Pia... sa...

Hej..ja det där är nåt jag önskar jag kunde härma..men mitt hus från början av 80 talet..tillåter inte riktigt det där som jag vill ha hela tiden..:(..men det var väldigt vackert hos dej..kram..Pia

pärlemor sa...

Härlig inredning! Såå fint litet skåp!
Kram Kajsa.

Majas mammelucker sa...

Hej vännen!
Oj vad du har fyndat skåpet är sååå charmigt..jaa passa påoch njut dom sista dagarna..det ska bli fint väder så det är ett plus..
hör av mig i början på veckan ..
Sköt om dig och familjen.
Kramar Maria.

LantlivsAnette sa...

Åhhhhh jag dööör, sååå fint du har det, jag älskar infällda fönster..och ditt skåp..gud så fint !!
Ha det gott vännen
Kraam Anette
P.s Jag har slitit med ett skåp hela helgen, jag visar det i morron...nu är det på plats äntligen..

Thesèse sa...

Hej! Vad fint det blev:). jag hittade mitt första fönster idag. P ville ju inte ha sånt hemma.Men nu kan jag ju ha som jag själv vill!!!Först tänkte jag ha det som ett skåp men nu tror jag bara att jag ska ha det som prydnad. Så hittade jag en massa annat fint oxå. Hoppas vi ses snart. Kram Therese

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll Anna!!
Fönster är underbara o de blev såå himla fint hos dig o ditt skåp lovely... kram sussie

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad fint skådehalsband!! Gulligt med fönstret! Verkligen fint! Solen är visst här å ska stanna. Jag önskar dig å familjen mysiga soliga dagar!

Kram Elin

Inspiration i vitt sa...

Men Anna du är att påhittig du, vilket underbart annorlunda halsband, jag gillade det sååå mycket, förstår att din vän blev glad och satte på sig det direkt.
Tänk om jag kunde fälla in fönster så fint som du gjort, jag hittar inte ett enda vettigt ställe i hela huset att fälla in ett fönster på.
Kram på dig vännen/Ingela.

Indra sa...

Hej söta du! Det är alltid lika roligt att se delar av ditt vackra hem. Jag blir så inspirerad till olika saker. :-) Fönster har jag verkligen blivit tokig i den här sommaren, och är på jakt efter ett vackert exemplar som vi ska ha som skåpsdörr till ett litet vitrinskåp som Håkan ska bygga efter fönstrets mått. Jag hoppas jag kommer över något snart, för jag far också omkring på en massa olika ställen. :-)

Nu har vi i allafall fått tag i en långtradare som ska upp till norrland och som kan hämta vår kökssoffa, stolar och väggspegel som vi fick av min sambos gamla faster, så nu är det snart dags för renovering och målning. :-D Det ska bli såå kul, och framför allt att se hur det blir sen. :-D Det är mycket som ska målas nu framöver. :-)

Hoppas allt är väl med dig och de dina. Må så jättegott och ha en fin morgon när du vaknar. ;-)

Kramar//Indra

Levindas Värld sa...

Hej!

Vilket vackert fönster!!

Idag gjorde jag och min syster vårat första besök i din butik och gud så mkt vackert det fanns där och otroligt mysigt hus :)

Vi var i Västerås centrum och sen på Nisses och strosade lite på vår utflykt, sen sökte jag på inredningsbutiker i Västerås och din kom upp och den känner jag ju igen! Har ju varit in på din blogg några gånger och kikat, kanske inte varit så flitig på att skriva kommentarer dock :)

Men nu när jag varit in måste jag ju bara säga det och ge beröm åt din vackra butik! När jag besöker Västerås nästa gång kommer jag garanterat att kika in igen!

Och nu blev jag även sugen på att åka till Ängshagens Antik nån gång i framtiden, kanske du skulle kunna dela med dig av öppettiderna där om du vet det? Skulle kännas grymt trist att ha åkt från Gävle också skulle det råka vara stängt eller nåt!

Ha det fint!

Unknown sa...

Hej anna panna,

Underbart med fönstret!
Önskar så hett att få in ett även härhemma.

Du fixar och donar så mycket. Roligt att du är så allert!

Passa på och njut av ungarna, jag hoppas att solen kommer att lysa på er.

Dina skådeband är bara såååå fina.

Ja nu skall jag snart ta mig en tur så att vi kan ses.

Tänker på dig!!!!!

Kramisar Jeanette

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Anna!
Vad fiiint det blev med fönstret! Så där skulle jag också vilja ha det. Men..jag tror jag är för feg. Tänk om det inte blir bra, vad skulle jag då göra?
Men nu sitter jag här och små drägglar över ditt infällda fönster. Och det är ju ett riktigt snyggt fönster du har där! -Suck!
Du har så tjusigt hemma. Och skåpet är bara så charmigt! Du är så duktig och donar och pysslar. Dina skådeband är görsnygga ju! Skulle själv hemskt gärna vilja ha ett! Tänk om man hade sådan talang!
Passa på du och var med barnen. Jag tror vädret är med er. I alla fall ska solen stråla här uppe i Ångermanland. Härnösand. För min del blir det en sväng till klipporna där brors sommarstuga ligger. Lite läckra kräftor och något gott att dricka. En stund i hängmattan för att njuta utav ljudet från vågorna som slår mot klipporna...
Hoppas du får många fina dagar med dina barn, så hörs vi!
Stor KRAM / Åsa.

Johanna * personliga namnsmycken, silverringar,skyddsänglar sa...

Vackra smycken för vackra själar,
http://item.blogg.se

Handgraverade silversmycken, skyddsänglar, budskapsringar, silverringar med valfri gravering mm.

Lite personligare, lite vackrare
http://item.blogg.se