torsdag 14 maj 2009

Hej hopp!

Många är det som redan bokat den efterlängtade svenska boken "Romantiska hem & Inspiration i vitt" och nu är det inte långt kvar. Tänk att få sätta sig i trädgården under äppelträden och få bläddra i den mest fantastiska av böcker! Nu längtar jag efter det kan jag lova. Tänk vad Ingela & Petra är duktiga som ger ut denna underbara bok! Några exemplar finns fortfarande kvar att boka.



I dag har vi fått in de mest underbara av träskor i fler färger. Alltså dessa underbara skor är sommarens absoluta "måste ha" skor. Ni som ännu inte provat dem bara måste göra det, man får inte missa det. Vi har haft så många kunder som köper dem till jobbet pga att de är så himla sköna. Det finns säkert andra märken i träskor men enligt mitt tycke så är dessa de sötaste och de skönaste.
De beiga är helt underbara...

och dessa rosa är så sköna och ljuvliga
De här kommer in om någon vecka...längtar tills dess!

Vi har också fått in mer halsband som är super fina, och massor med inredning förstås.

Nu är dagen för vår kundkväll bestämd det blir den 28 maj. Hoppas att ni kan komma då! Det blir massor med erbjudanden och öppning av "Design & Country House Boden". Återkommer med mer info i början av nästa vecka!

Nä nu väntar mer målning innan kundkvällen!

Varma kramar Anna

18 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Ja nu börjar det nästan bli pirrigt med boken, jag har ingen aning om vilka bilder de valt ut..så det skall bli såå kul att se!!!

Vilka fina träskor och de skall vara så sköna också sägs det, jag har inga ännu, men kanske skall passa på att handla till i sommar.

Tack goa, magen känns lite bättre, men jag kunde inte gå till jobbet idag heller..skall gå i morron tänkte jag. Måste nästan, för att gå igenom vad jag missat under veckan.

Ha det så jättebra och stor kram!
Mia

Unknown sa...

Åh så fint du skriver om vår kommande bok, vad rörd och glad jag blir!!! Det är allt mycket slit med den nu kan jag säga... man vill ju liksom att det ska bli helt perfekt, ler. Ha det gott vännen! Vet du vad, vi har fått erbjudandet att stå med den på den stora bokmässan i gbg i slutet av september!! Skoj va!! Kram Petra

Unknown sa...

Hej min lilla Anna Panna,

Så mycket roligt ni kommer att gå in.
Jag skulle mer än gärna vilja boka den st bok om möjligt???!!!

Åker ju iväg och är hemma igen den 9 juni.
Skall bli härligt!

Är så nyfiken på vad som kommer att hända i Er bod????

Ni är så kreativa och fullföljer Era drömmar. Jag tycker att Ni skall vara såååå stolta över Er själv som har vågat och lyckats.
Strongt!


Har precis gjort en del saker till min loppis.
Har varit riktigt flitig. Det känns kul!

Är så glad att en del av bloggis vännerna kommer. De som bor i närheten i vart fall.

Vi bara måste träffas snart.
Längtar efter både dig och Tina.

Visst är det väl ett underbart hus dom köpt!
Det kommer säkert att bli så fint.

Önskar att Du får fortsätta att vara frisk ritigt länge denna gången. Tänker på Dig.

Kramisar Jeanette

Unknown sa...

Jamen Anna,

Som jag skriver!!!!
Helt tokigt!

Menar förstås att Ni får in fina saker samt att jag vill beställa boken med stort B.....

Ja, ja lite släng av ålder har man allt
Kramisar Jeanette

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Halloj Anna!! ja vill också beställa boken!!! hur gör man??kram snowwhite-sussie sen villja ha vita såna träskor

Det vita dårhuset sa...

Oh vilka träskor!
De rosa längst ner hade inte setat helt fel ;)

Kram kram

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Anna!
Jag är ny här i bloggvärlden. Men jag har följt dig då och då, samt några andra fina bloggerskor med inredning som intresse. Jag känner mig verkligen som en ammatör här ute. Och jag just börjat förälska mig i den vita stilen. Nu läser jag att det finns en bok!?!? Och du har några kvar säger du?? Hm..det skulle kanske vara perfekt för mig! Vad kostar den? När kommer den ut sade du? Snälla Anna kan inte du titta in till mig på bloggen Blåbär & Mjölk, och lämna pris och hur jag går till väga för att beställa den boken?!
Oj vad långt det blev. Hoppas du orkade läsa inlägget. Nu ska jag gå och sussa. Så hoppas jag att få se dig inne hod mig :)). Sussa gott! Åsa.

Prinsesse Elin sa...

FDen boka gleder jeg meg så til å få i hus. Jeg skal holde meg og vente med å kjøpe den til jeg skal til Sverige i sommer. Da skal jeg besøke masse ineriør butikker. Har en laaaaaaaang liste over saker som jeg VIL KJØPE:o)) Ha en herlig dag. Klem fra Elin:O)

Majas mammelucker sa...

Tjingeling Anna!
Vet inte om du såg förut att jag bad dig lägga undan en bok till mig är det ok ..boken måste jag bara ha...såååå spännande.
Hoppas du mår bra och jag önskar dig och familjen en skön helg!!
Kramar Maria.

Indra sa...

Hej vännen! Hoppas allt är väl med dig så här på fredagsförmiddagen. :-) Vi har faktiskt fått lite sol här i Borås idag. :-D Helt otroligt! *skratt*

Det var några helt otroligt söta träskor du visar upp här. Jag vågar knappt kika in i butiken. Sambon har gett mig tillfälligt köpförbud just nu. *skratt* Men det ska jag nog lyckas lista mig ur. ;-) Finns det några ex av den där boken kvar, och hur bokar man den i såfall?

Må så jättegott och sköt om dig!

Kramar//Indra

Liten Bod sa...

Hej Anna! Den boken vill jag ju absolut ha! Kan du lägga undan en åt mig med, så skickar jag en springare om jag inte kan komma själv :) Kram, Tina

Anci sa...

Hej !
Vilka underbart söta träskor !!! Träskor har jag inte haft sedan jag var liten, tror jag. Men det är visst dags att börja igen :)

Kram

Lisa Marklund sa...

Det ska bli så spännande att få blädddra i boken när den kommer :-). Jag har ett par Calou träskor, de vita, helt ljuvliga att gå i och jättesöta....passar bra även utanför jobb :-)
Kramar Lisa

Anonym sa...

Hej och tack för en underbart inspirerande blogg! Jag har läst i en annan blogg där du skrev ett inlägg att du skulle få hem en kristallkrona från house doctor. jag tänkte bara höra varifrån du beställt denna? Jag har lite problem att hitta återförsäljare och jag hittar ingenting på nätet. Jag hade varit jättetacksam för lite vägledning och tips.. vill nämligen också att en sån underbar krona ska få klä vårt finrum. MV Helena

Maribella sa...

Love din blogg och din affär, har hittills besökt den två ggr IRL. Väl värt ca 10 mil!!
Kram

Unknown sa...

Hej sötaste Anna!!

Man vill ha alla skorna!! =)

Kan inte välja mellan de puder rosa de vita eller beige...=)

Erat sovrum blev magnifikt!! Sagolikt ljuvligt...=) Ge din man en stor eloge kram!!!! Hoppas att allt är bra med dig och att allt löper på bra!

Boken var jätte mysig som kom ut nu..men ska bli super kul att se den andra med!! Är säkert helt divine!!! =)

Njut av livet!! kramar Malin

Adam sa...

Hej Pussgurka
Här sitter jag på ett trist seminarium och beundrar din blogg. Kan inte låta bli att vara stolt över dig, du är verkligen jätteduktig!

din Adam...

Tessie sa...

Träskorna är verkligen ljuvliga!
Det är onekligen förenat med lite barndomsminnen med träskor ... för det var typ då jag hade dem senast :-)

Kram Torparfrun