torsdag 24 januari 2008

I dag har jag haft en sötnos på besök


Hej alla vänner!
I dag har det varit så roligt på jobbet. Det är kanske inte så konstigt när man har längtat så efter att få komma dit. Det är så otroligt mysigt att öppna de gamla dörrarna och mötas av de olika dofterna i butiken. De flesta som kommer in i butiken tycker att det vilar ett särskilt lugn över huset och det stämmer faktiskt. Man blir lugn av knarrande golv och dörrar...myser.
Det är ju också särskilt roligt att komma till jobbet när man möts av en glad medarbetare. Moa min lilla pärla på jobbet kvittrade glatt med mig hela dagen. Snacka om att man har mycket att prata om när man inte träffats på ett tag. Det roliga med Moa är att vi verkligen pratar om allt och inte bara jobb och det är värt mycket.

När jag kom hem kom min väninna Ann-Marie hem till mig en liten stund. Hon hade med sig en av hennes små vovvar, lilla Junior han är bara 4 månader och så söt. Hon har även Juniors mamma och pappa men dom var kvar hemma. Tyvärr tog jag inga bilder på honom men jag har ett på honom när han bara var några veckor, visst är han söt.

Jag har blivit inspirerad av Helena med bloggen Spets och snor att fota hemma hos mina vänner. Jag tänkte snart ta med er hem till Ann-Marie så ni får se hennes vackra hem. Ann-Marie har en förkärlek till rostiga saker och det märks verkligen hemma hos henne. Tror ni hennes familj trodde hon tappat en skruv när hon kom hem med en gammal rostig järnsäng och ställde den ute i rabatten...haha. Men tänk i sommar när de vita klätterrosorna slingrar sig runt sängen. Det ska bli kul att få visa lite från hennes hem.

En ny lykta har det blivit i dag också. Den fick stå under vår trapp och där passade den perfekt.

Ha det så bra!

Kram Anna


Här är den lilla sötnosen Junior.
Den nya lyktan under trappan.
Lampa från butiken...
mer från butiken...

och lite till från butiken.

14 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Varje vår/sommar tar vi en tur till Stockholm för att hälsa på släkt och njuta av storstaden...i år tänker jag lura med sambon om Västerås....

För att kunna bjuda in dig behöver jag din mailadress som du använder när du själv är inloggad på din sida. Antingen skriver du den bland kommentarerna på den gamla sidan eller också mailar du till underenvind@telia.com
När jag fått adressen skickar jag en inbjudan via mail! Ha en fortsatt skön kväll! Imorgon är det äntligen fredag igen....Kram!

Anonym sa...

Hejsan, den är bara för fin den lampan med stjärnan.

Säljer du den i affären?

//Catharina

Stämningsfullt sa...

Hej!
Med ditt underbara arbete så förstår jag att det är roligt att komma till jobbet! För att inte tala om vilket underbart hus du har din affär i! :)
Jättefin lykta.
Ha en bra kväll!

Tankar tar tid sa...

Jag tror att jag snart får åka till stan´ om så bara för att besöka din vackra butik. Håller med om att det vilar ett lugn över den, nästan lite andäktigt, när man kommer in.
Christina

Anonym sa...

Hej!
Vet du vart kan man få tag på vägglampan med hjärtat eller stjärnan? Jag bor i Stockholm området. Vet du någon som säljer dom lamporna här i krokarna? Vad kostar den?/Mia

Anonym sa...

....eller så får jag ta en tur till Västerås det är ju inte så långt../Mia

Bonnie´s vita rum sa...

Fina fina saker du har!!

Kram Bonnie

♥ Pia... sa...

hej..du visar så mycket fint..blir alldeles sjuk ju:)..vovven var söt som socker..jo den lampan med den otroligt söta fina skärmen ..vill ha...Ja det måste vara roligt att ha ROLIGT på jobbet:)ska bli spännande att få se det hemmet som din vännina har...ha en trevlig helg..PIA i vardagsrummet......

Unknown sa...

Nämen... vilkjen tullenuttsnuttgullig junior!
:-)
Vilken ras?
Ett jättemysigt hem du visar upp! Kul att titta in ...
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

IKT i min vardag sa...

Sicken söt voffsing! Så fint du har det på din sida och vilka vackra saker ni har i affären. Tavellampan med stjärnan, hur mycket kostar den och går den att beställa?

Kram Linda

Anonym sa...

Hej,

Hittade till er butiks-sida samt din blogg via en annan blogg. Ägaren av den bloggen hade besökt er butik och jag fann följande foto på hennes sida:

http://bp0.blogger.com/_61C1I5DCmYw/R1P7x_54VCI/AAAAAAAACNI/ejqL1MfEqV0/s400/ch6.jpg

Jag undrar vart dessa vita hus kommer ifrån & hur jag får tag på dem?
Ni har inte på gång att starta webb-butik för oss som bor låååångt ifrån? ; )

Mvh
/En som söker efter vita hus

Linneagården sa...

Ja, alltså vilka underbara fina saker ni har i butiken, jag vill ha en massa.....
Vovven var en riktig söting.
Ha en bra kväll /madelene

Helena Sjögren sa...

Hejsan !
Vilken underbar butik du har.
värt ett besök nästa gång jag har vägarna förbi Västerås.
Hoppas att det är ok att länka till dig ?!
Mvh Helena

Anonym sa...

Fina saker och så söt hund. Vilken ras är det?