söndag 17 april 2011

Läshörna

Hej sötisar!

Tack snälla söta för alla fina kommentarer om tunikan! <3 Jag ska visa underklänningen lite bättre i nästa inlägg tänkte jag. Om ni är intresserad av tunikan så går de att köpa här Vintage Girl, eller skriv till mig så ska jag skicka namnet på en butik närmast dig.

I dag ska visa min lilla läshörna, här sitter jag och bara är och tittar i  vackra inredningstidningar. En trästol kanske inte borde vara den skönaste, men den här faktiskt riktigt skön! 


Jag hoppas att solen lyser över er, här har det varit en helt fantastisk solig helg!

10 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Hej Anna!
VILKA tunikor!! Får jag fråga vad ni har för priser på dom? Vill haaa =) Och får jag låna en bild och visa på bloggen? Vill inte att nån ska missa din underbara tunika =)

Kram Erika

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå.. Anna... vill ha en sån tunika såå himla fina... skriv i min blogg var ja kan köpa ja bor i solna...kram sussie ja sätter ut bild på dom på min sida hopp du e ok

Livet på landet sa...

Önskar dig en GLAD PÅSK!
Kram Helena

Mia Maräng sa...

Hejsan!
Vilka kanon fina tunikor.Jag är första gången inne och tittar hos dig. Jätte fin blogg. Jag har en liten affär utanför Göteborg och är intresserad av att ha dina tunikor hos mig.Jag kollade om du hade nån mail adress ute på bloggen men hittade ingen. Skulle du kunna kontakta mig på www.hakanstorp@telia.com
Kram Mia

Charlotte sa...

Hej!
Det är första gången jag är här och det är så fint så jag kommer gärna hit igen!
Jag vill gärna köpa en tunika/klänning. Finns det någon som säljer i Stockholm?
Kram och tack för titten!
Hälsar Charlotte

KNORKAN sa...

Vilken mysig hörna du har :)

Anonym sa...

Hej! Åhhhh vilka fina tunikor du har :) Jag har letat i bloggen för att hitta var jag kan köpa dem, men lyckas inget bra. Det går inte att klicka på länken. Jag bor i Stockholm. Finns det nånstans i butik i närheten eller på nätet att handla? Kram Kicki

Unknown sa...

Hej,
Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

Ha en bra dag!
Vitt, Lantligt & Romantiskt

免費視訊交友聊天室 sa...

色色網
裸露美女寫真
網路校園美女寫真
射精就是快樂
成人影音
色18禁三級片
通博運彩分析
一葉情貼圖片區
馬上博彩

Unknown sa...

Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

Well over 160,000 men and women are hacking their diet with a simple and SECRET "water hack" to drop 1-2lbs each night as they sleep.

It's very easy and works on anybody.

Here are the easy steps for this hack:

1) Hold a glass and fill it up with water half glass

2) Proceed to do this weight loss hack

so you'll be 1-2lbs thinner in the morning!