lördag 20 mars 2010

NYTT SAMARBETE

Hej sötisar!

I dag har varit en toppen dag! Hela dagen har jag och AM varit i Örebro hos underbara Susanne och Anneli kort och gott "SussiLi". SussiLi är ett nytt klädmärke som Sussi och Anneli jobbat mycket med och lagt hela deras själ och hjärta i, och det märks!!! Kläderna är så ljuvliga och verkligen genomtänkta, man vill ha allt! Deras tänk är mycket lager på lager med både volanger och spets, men allt finns också i mer raka modeller för de som mer gillar det. Det finns verkligen något för alla och i massor med underbara färger! Storlekarna sträcker sig från XS-XXXXL, vilket vi tycker är väldigt bra!

Så nu får ni snart frossa i massor med underbara kläder i butiken, men så länge kan ni handla på 2305.sussili.se eller bara kika på de underbara bilderna. Om du väljer att handla så får du antingen kläderna skickade till dig eller så kan du hämta dem i butiken. Du kan även arbeta med SussiLi som klädrådgivare, då kan du kontakta mig via mail eller telefon så ska jag hjälpa dig eller berätta mer.

Både jag och AM provade kläder i 6 timmar och vi blev hela tiden servade av Sussi och Anelie med både mat och klädtips. Så underbart att bara klicka med människor. Håll utkik, för de här tjejerna kommer synas mycket framöver! Det kan jag lova!

Ha en trevlig lördag!

PS...NI MISSAR VÄL INTE KUNDHELGEN 27/3 och 28/3!!!

Kram Anna11 kommentarer:

Cc sa...

Vad spännande. Kram

Bittan sa...

Hej !
Va mycke fint. Går det att beställa ?
Kram Bittan

Anonym sa...

Hej hej Anna !
Var det du som var med i körslaget igår ? Tyckte det såg precis ut som dig när Marie skulle gå ut till sin kör innan de visade inslaget med uttagningen till kören . MVH:Jessica

Majas mammelucker sa...

Jisses vilka underbara kläder du har hittat Anna dom får man allt syna lite mer nogrannt..jag hoppas vi syns snart vännen hade gott ..
Kram Maria

En enkel människa sa...

Vilka underbara kläder!!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Såå mycket fint! Spännande med samarbete.
Kram,
Regina

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fina kläder...jag har sett och beundrat dom tidigare, så roligt att du har tagit in dom hos dig nu !! Kanon..
Ha en fin dag vännen
Kraaam Anette

Tigris Predikantan sa...

Vilka vackra kläder och kombinationer!
:)

Stina sa...

Jag tror att jag svimmar så fint. Kram Stina

Inspiration i vitt sa...

Hej vännen, så kul att du ska sälja deras underbara kläder. Jag har upptäckt dom för ett tag sedan och de är såå duktiga de där tjejerna. Kläderna är såå rätt. de ska vara med i vår bok Lev Vackert oxå. Hoppas vi får se mycket av dom framöver. Kram på dig/ingela.

Anonym sa...

hejsan Anna,vill bara sända ett tack för att du låter mej finnas på din sida,det värmer o känns väldigt speciellt,värmer kram susanne Änghagen