tisdag 9 mars 2010

Möblerar om...igen!


Hej sötisar!

Nu är vi på g i butiken ;) Möblerna får byta plats med varandra och saker flänger fram och tillbaka! Det märks att det är vår och vi får lusten att göra om. I butiken görs det om men även hemsidan, webshopen och bloggen kommer få nytt utseende! Det ska vara helt klart nästa vecka!

Vad roligt att ni gillar gardinerna! Tydligen så har webshopen varit lite strulig men det är pga "renoveringen" på sidan. Nu ska det vara fixat men det har ju gått bra att ta beställningarna på telefonen, ni kommer bli så nöjda!

Ni vet ju att ett av mina smultronställen är Ängshagens Antik! Jag och goaste vännen Maria tog en sväng dit för att titta på dörrar. Susanne tog e
mot oss med öppna armar som vanligt, den tjejen är den gladaste tjej jag vet! Man blir ju inte direkt på dåligt humör när man vandrar runt bland alla fina saker och småpratar med Susanne, när man åker därifrån har man ett jätte leende på läpparna!

Tror ni hittade våra dörrar då? JAHA DÅ SJÄLVKLART! Maria köpte dubbeldörrar med 3 spröjs, fast de ska fixa till fler spröjs på dem. Kommer bli så snyggt!
Jag hittade också dubbeldörrar men de var för små där vi hade tänkt oss. Så nu står de i butiken i väntan på bättre tider, de kommer nog få bli TVskåps dörrar. Ni vet så som Marie har, det är ju såååå snyggt! Inte nog med att jag kom därifrån med dörrar...nej jag fick en gåva också! Ett gammalt lakan med ett stort rött
A på, passar ju oss ganska bra och en stor trälåda! Susanne om du läser det här = Världens största tack till dig, du är bäst!!!

Här följer lite bilder från vår lilla butiken och på mina dörrar som bara står där och väntar!

Kramar Anna


Vackra dörrarna
Fejkbröd ;)


10 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Gud så fina dörrar du har köpt!
Precis i min smak!

Kram Mimmi

Marie sa...

Helt underbara dörrar Anna, de kommer bli fantastiska till tv-skåpet! Vårat tv-skåp är det bästa vi någonsin har byggt, dels är det ju väldigt fint att titta på, men framförallt är det ju så skönt att kunna stänga dörrarna och slippa se tv:n och allt som hör till när man inte tittar på den.

Ängshagens Antik verkar vara ett guldställe, du kommer alltid hem med så fina saker därifrån.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Marie

Unknown sa...

Ett stort grattis till dig vännen,
vilka underbara dörrar!!!!!

Står högt på önskelistan!
Får väl ta med mig släp och följa med till Susanne. Hos henne verkar man kunna hitta det mesta.

Roligt att Ni är i full gång som vanligt och förändrar.
Det gör att ni alltid kommer att få kunderna att återvända.
Omväxling förnöjer!

Håller med dig om att Maries tv-skåp är det finaste av alla!
Kul att ni skall göra något liknande. Kommer att passa hos er.

Tycker att bilderna från butiken är ljuvliga.

Roligt att så många fler än jag gillade de nya gardinerna.
Försäljnings succé!

Ha en skön dag gumman, hälsa
Kramisar Jeanette

annashusidingtuna sa...

Såg dina dörrar i butiken i dag och de är verkligen super fina!!!
Synd att besticklådan var slut!
Kram Anna

Viveka i Bläckhornet sa...

Åhhhhhhh vilka skönheter till dörrar du fått tag på. Helt ljuvliga!

Gulligt också atdu fick så fina gåvor av henne.

Kram Viveka

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

Kan bara instämma med övriga,dörrarna är helt underbara..du har så fina saker,brödet gillae jag också eftersom jag tycker att mat är vackert så gör jag keramik bakelser nu..Ha en mysig helg /Mia

Majas mammelucker sa...

Halloj Anna
Tack för senast visst hade vi mysigt ...Dörrarna är sååå fina det var ett bra köp..jaa Susanne är såååå gullig och go man blir glad bara av att se henne....synd att hon inte kunnde i lördags men det får bli en annan dag..hade så gott vännen vi syns snart..
Kramar Maria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åhh vad mycket fint du har i butiken! Dörrarna är fantastiskt vackra, vilket fynd. Jag fastnade även för bordslampan i fattigmanssilver. Den skulle jag vilja ha=)
Kram,
Regina

Anonym sa...

Godmorgon vännen o kram på dej,två helt underbara skåp trillar in nästa v,o vet du att när ni kommer o besöker kan man inget annat än vara lycklig o det är för både du o Maria är sådana fantastiska personer,sådana man bara vill vara runt hela tiden...kram hjärtat,susanne Änghagen