onsdag 27 oktober 2010

Vinterskor

Hej sötisar!

Jag hoppas ni mår bra där ute!

I dag ska jag visa er ur snygga skor från butiken och några söta tunikor! Vi har många modeller från UGG, de stickade är otroligt populära men jag ÄLSKAR vinterkängorna, de är både otroligt snygga och fantastiskt sköna! De söta tunikorna med insydd underklänning och fickor passar väldigt bra till och tänk att du slipper stryka dem. Kan det bli bättre? Den super långa halsduken är riktigt häftig och tycker man att "tofsarna" är för långa är det bara att klippa dem. Det är väldigt många kändisar som använder just den sjalen i höst/vinter.

I butiken jobbar vi på för fullt inför helgens roligheter. På lördag ska vi ha gårdsfest med jätte bra priser på mycket i butiken och vi kommer ha loppis ute i trädgården! Ni är varmt välkomna in till oss på lördag mellan 11-16!

Jag önskar er allt gott mina vänner!

Kram Anna


8 kommentarer:

Nina Lindh sa...

Åh, jag älskar stövlarna/kängorna med höga skaft!

Idyll och Inspiration sa...

Åhh vilka härliga stövlar och sjalar. Dessa skulle jag behöva när jag är ute med klassen i vinter på rasten. Vad kostar de?

Åhh vad jag hoppas att kunna övertala min man att åka till er på lördag men vi står mitt i en köksrenovering hmmm- behöver han ngt nytt verktyg måntro?

kram tessan

Jeanettes hus sa...

Hej vännen,

Vem kan väl göra dessa fina kläder mer rättvisa än du min söta lilla Anna.

Gillar stövlarna, coola!

Hoppas att Ni får sålt masssssssor på lördag

Kramisar Jeanette

Marlene ♥ sa...

Å va fina vinterskor. Jag älskar varma sköna vinterskor som man kan pölsa runt i snön med=)
Kram

Lilla Kullan ♥ sa...

Fint, som bara den.:-) Kram Stina

Lina sa...

jag var och köpte en hatthylla igår, sjukt fint blev det =) älskar butiken mvh lina från kungsör

Inspiration i vitt sa...

du är alltid så fin Anna och du klär så fint i alla kläder. Stövlarna ser verkligen sköna ut. Ha en härlig helg och kram på dig/INgela.

Anonym sa...

Hej!

Jättehärliga stövlar!Och strumporna är verkligen jättesöta! Säljer du strumporna i butiken också eller varifrån kommer de?

/Josefine Johansson