onsdag 27 januari 2010

Vackert mode till butiken!

Hej sötisar!

Jaha nu har man börjat landa efter mässan! Mässan var helt fantastisk, tänk så många underbara människor det finns och tänk att jag får äran att träffa er på detta sätt. Denna mässa känns helt magisk, montrarna var den ena vackrare än den andra! Många har verkligen tagit in den slitna dansk-franska stilen, så vackra möbler och inredningsdetaljer!

Jag hade naturligtvis svårt att hinna med att lägga mina egna beställningar. Som tur är så hade redan mina största leverantörer redan besökt mig så där behövde jag endast komplettera lite. Jag hann lägga några andra ordrar också men lite har jag fått sitta här hemma och fixat över internet. Tur att det går att göra så!!!

Beth Quinn har så underbar kollektion som ni ska få se bilder på nästa gång, man smälter när man ser den!!!

Många andra bloggisar kom förbi och hälsade på hos oss, gulle er! Det är så roligt att få träffa er live, önskar att det blev oftare!

Nu har vår butik helt ändrats om, vi är inte helt färdiga än men oj så bra det blir. Vi har nämligen en nyhet att presentera, vi håller på att utöka butiken med ännu ett rum! Vi har ju haft 3 klädmärken och nu kommer ännu fler exklusiva klädmärken! Vi kommer kunna presentera riktigt vackra kläder för oss som gillar den lantliga romantiska stilen och det allra roligaste är att det verkligen blir massor att välja mellan. Ni kan redan nu komma in till oss och se vår nya klädbutik där det redan är mycket att välja mellan, både kläder, skor och smycken!
Jag kommer naturligtvis att berätta och visa er här på bloggen när de nya olika märkena kommer in, det dröjer inte länge!

Jag har inte så mycket bilder att visa från mässan eftersom vi hade så otroligt mycket jobb, men från vår monter har jag så klart några! Nästa gång kommer fler bilder från mässan och från Beths Quinns nya kollektion!

Ha det gott till nästa gång!

Kramis Anna





16 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Det var ett tag sedan nu som jag besökte er butik, måste verkligen komma iväg någon dag!!!Spännande med så mycket nyheter!
Kram Anna

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhh anna, så ledsen är jag att jag missade mässan iår, ligger ännu däckad, morr! din monter är verkligen en av de finaste, njuter!
må väl, varmkram lotten

Fru Grön sa...

Oj vad fin blogg. Tiitar snart in igen :)

Linda

Thesèse sa...

Hej hopp min topp! :)

ÅH som vanlit visar du så mkt fint! Ska bli super att komma o kolla på "klädrummet" men just nu när det är snöstorm är jag inte jätte sugen på att åka ut, även om det bara är 5 min dit...:(. Hoppas vi ses snart! kram Tess m vit hårbotten :))

Monicas Univers sa...

Hei
Kjempe koselig blogg du har, stadig innom og leser litt og kikker på de flotte bildene du legger ut. :)

Lurer på den søte dongri tunika/kjolen du har på deg på profilbildet ditt, den var så søt!! Har sååå lyst på en akkurat sånn. Hvor har du fått tak i din..?

Monica

Annas skattkammare sa...

Så fint ni hade i er monter! Spännande med fler vackra kläder.
Kram /Anna

Anonym sa...

Hejsan Anna,försökte se dej på mässan men såg bara din käre make,lämnade ett litet med att jag varit hos dej,jättefint o jätteduktigt som vanligt...kram susanne Änghagen Kungsör

Anonym sa...

De romantiske klærene du snakker om høres helt nydelig ut :))
Legger du klærene også ut i nettbutikken?
Jeg håper det da :))

Hilsen Anja
anja.madsen@online.no

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Anna!

Det är klart vi hjälps åt med dina varor!
Vill du ha skåpet på en gång,,, hör av dej till Edward imorgon isåfall.

Kram på dej!

E-K/Dommo

Louloupi sa...

I just want to say that I love your blog

Louloupi from France ;-)

Cc sa...

Har en liten utmaing till dig. Hoppas att det är plogat i morgon så jag kommer ut. Kram

Majas mammelucker sa...

Halloj Vännen!
Oj vad mycket fint ni hade på mässan eran monter var verkligen jätte fin...jaa nu är det dags att ni får komma hem till mig fast det inte är klart och klart blir det nog aldrig ..hihi..vi ska bestämma ett datum så det inte rinner ut i sanden..är sååå nyfiken ett titta in i butiken och se all förändring ni gjort hörde av mamma att det var sååå fint.hade nu sååå gott så hörs vi krameli kram Maria

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Ooohh va fin monter ni verkade ha.. hann inte dit.. synd ska ta o ta mig till din butik iallefall..kram sussie

Inspiration i vitt sa...

Hej vännen, vilken vacker monter, jag hade önskat att jag var där men hann tyvärr inte i år. Hoppas det gick riktigt bra. Vilka otroligt snygga bilder på dig som modell, du är ju hur snygg som helst.
Vad spännande saker det alltid händer i ditt liv Anna. Tänk att nån gång ska jag väl försöka att komma till din butik.
Kram på dig/Ingela.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina bilder du har. Det verkar som att alla är nöjda med mässan. Kul att få se lite mer bilder och nyheter.
Kram,
Regina

Desirée sa...

Måste hålla med dig när det gäller The Baseballs!! Och så är dom som ögongodis, riktigt fina killar! Ja rockabilly brud kanske skulle vara något haha.. min kille har en massa amerikanare så jag har all förutsättning för att få det att fungera men det där med bilar har aldrig varit min grej riktigt även om bilarna är jätte fina och roliga att glida runt i :)