tisdag 7 juli 2009

Hej goaste vänner!

I dag har varit en underbar och inspirerande dag! I går ringde min goda vän Am mig och frågade om jag ville följa med på en liten utflykt. Hon och gulliga Maria och Marias mamma (lika gullig hon ;) skulle till Arboga och kika lite. Klart man vill följa med, bara ett problem...jag jobbar ju! Men eftersom jag har världens underbaraste man som gärna ställde upp och tog hela dagen så kunde jag flja med. TJOHO! Självklart så missade jag att ta med kameran!

Vårt första stopp var på Lyktan, ett jätte mysigt ställe där jag naturligtvis hittade lite saker. Där inhandlades en rostig gamal lykta 2 set av Franska Liljan bestick och en knoppbräda.

Nästa stopp blev en gullig loppis mitt i Arboga som sköttes av en trevlig dam. Där inhandlades en koffert, som jag så länge velat ha, 1 bord, en sockertoppstång, 3 svarta gamla lyktor mm! Gud vad vi höll på där, upp och ner för trapporna sprang vi. Lyfte på allt och alla hittade något där.

På väg hem stannade vi till på ännu en loppis, ja för man kan väl inte åka förbi en loppisskylt! Inte då? Där inhandlades en pall för ynka 20kr.

När vi ändå var i krokarna så måste vi ju bara besöka Wallby Gård också. Ojojoj vilken miljö, vilken underbar gård och vilka underbara KLÄDER! Oj ska man hitta vackra kläder så ska man absolut åka dit, helt underbart. 2 jätte söta tjejer hjälpte oss och svarade på alla våra frågor.

Sen åkte vi hem...inte! Maria och Marias mamma känner Susanne som tidigare ägde Lyktan. De visste att hon öppnat något nytt, så det måste vi ju besöka. Särskilt eftersom det var något med antika saker. När vi kom fram till hennes underbra lada så flämtade vi alla kan jag säga. Herregud! En lada fullproppad med de mest underbara saker ni kan tänka er!!! Och vilken människa Susanne är, det känns som om man känt henne hela livet! Dit MÅSTE ni bara åka om ni kan! Änghagens Antik heter det. Där köpte jag ett ljuvligt fönster, en liten hönsstege och en hylla. Tack goa goa Susanne!

Det här var ju roligt. Jag som inte fotat eller hållit på något i huset på sista tiden har fått ny luft under vingarna. Nu ska det städas, pyntas och bloggas! Fast just nu gick allt så snabbt med kameran att ni får bara se en del saker och på totalt ostylade bilder! Jag hoppas kunna visa er de andra fynden här i dagarna.

Tack för att ni finns!

Kramis AnnaLite smått o gott

Rostig lykta o rostig kastrull

Hönsstegen som även kan...

...ställas upp så här

En av de svarta lyktorna

Till sisst den gulliga pallen som lilla Adidas gillade

7 kommentarer:

Jema Rose sa...

Så fina saker du köpte..!

: )

Kram, Jenny

<3

Prinsesse Elin sa...

Hei hopp
Høres ut som en skjønn utflukt dere har hatt. Jeg skulle så hatt sett denne Ladaen fullproppad med god saker:O) Ha en herlig kveld. Klem fra Elin:O)

Majas mammelucker sa...

Hej Vännen!
Jaa snacka om kanon dag vi hade Tack för en underbart trevlig dag..kul med vänner som är likasinnade..jag hann inte njuta av sakerna när jag kom hem lastade bara in och for i väg till nästa tjeje träff,,men den var roligt det med..har i lugn och ro tittat och njutit idag..snacka om att man inte kom i håg vad man köpte..A-m ringde och talade om att jag hade glömmt tvättbrädan kvar i hennes bil..och jag saknade den inte..det vart lite stressigt på slutet..
hoppas du och familjen hade en trevlig kväll och njöt av allt fint du handlade.Ska till A-m och hämta brädan senare i dag hör av mig och tittar förbi dig om du är hemma och hämtar pengarna..
Hade gott min gooa vän.
Kramar Maria

Anonym sa...

måste bara veta VAR ligger Änghagens antik, vilken stad?? Du vet semester och man har tid med utflykter..../Sylvia

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej vännen!!!

vilka underbara saker du fyndat..stegen är ju lovely...

ska ut nu till helgen med vagnen..hoppas hitta en massa underbara loppisar man kan svänga in på..*LER*

Jag har en heldel bekanta i västerås som jag tyvärr inte träffat sen jag var liten..vet inte ens om dom bor kvar eller för den delen lever...En tjej som hette Annika Forsberg å hennes släkt, foppa & malla, anders, maria, mattias mfl kommer ju tyvärr inte ihåg allas namn längre..vi brukade träffas ute på en camping i kungshamn WIGGERSVIKs camping...skulle vara såå roligt att få kontakt med dom igen.....kanske nån som läser din blogg som känner dom...hihihhhi..tror att dom har stuga ute på KOSTER öarna nu i Strömstad.

Kramizz på dej1
nilla

eva sa...

hej! wow vilka fynd!! kram/eva

The Stable sa...

Jättefina saker du fyndat. Jag hade en kund häromdagen som frågade efter en gammal trästege... fanns det fler? =)

Kram Sara