tisdag 20 januari 2009

Tillbaka!

Hejsan!

Tack alla söta bloggisar som tittat in till mig, jag uppskattar alla snälla ord!

Det har varit en tuff vecka, men också väldigt roligt. Det är ju så roligt att bygga monter men inte lika roligt att riva ner den igen..hihi.

Bilen packades tidigt på onsdags morgonen för att sedan styra kosan mot Älvsjö. Det var så roligt när vi kom dit och möttes av många glada människor. De som stod i C-hallen förra året stod där i gen så det kändes så bra och inte så nervöst som förra gången., alla är jätte trevliga och mysiga!

Vi gick runt och kikade in hos en del efter vi bygt upp vår egen monter. Så mycket fint det var. Många som vart på Formex tyckte att det var mycket saker som återkom från förra mässan och det kan jag hålla med om till viss del. Men oj oj oj så mycket fint det fanns. Det blev många turer fram och tillbaka för att lägga ordrar till butiken. Och kan ni tänka er i dag kom första leveransen, jisses så snabt det gick!

Jag ÄLSKAR Olsen & Jensens monter, den är så underbar. Men det fanns många fler som hade fina montrar.
Jag beställde jätte mycket kläder av Melmelli,ojojo så mycket snyggt och vilka vckra färger. Även träskor i olika färger och jätte läckra smycken från Diddi blev det, så nu kan ni komma och handla det av oss också. Kul att kompletera mode i vår stil med inredning. Även andra vackra klänningr och tunikor blev det också. Ni vet väl om att de kläder vi har kvar i butiken nu reas ut till halva priset? Underbara vackra klänningar och tunikor både vita och andra färger. Vad mer kan jag berätta... jo men förståss att vi välkomnar SIA till vår butik. Den första levernasen i från SIA kommer i februari så det blir jätte spännande.

På mässan blev det en hel bloggträff i vår monter, alla dök upp samtidigt...fniss.
Det var Marie, Lotten, Maria, Gabrielle, Jeanette, Tina, Caroline, Anna som lyckades få till en liten träff. Så roligt att få se alla "live". Alla är så goa och glada, tänk vad det är härligt med människor med samma intresse. Jag träffade även mysiga Malin som kom och hälsade på i montern. Sedan var det ju många, många fler som har bloggar förståss. Föresten ni vet väl om att A-M som jobbar i butiken startat upp en blogg, kika gärna in där.

Nu är det mycket planer för framtiden som smids. Hoppas att just du hänger med. I vår kommer den första anhalten så var uppmärksam så du inte missar den.

Ha det så gott mina vänner!

Kram Anna

Ps...du har väl inte missat att rösta på Anette som Kalix ambassadör???

Inte världens bästa bilder...men, men.

13 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Montern ser JÄTTEFIN ut!

: )

KRAM, Jenny

<3

Martina sa...

Det måste varit jätteroligt att träffa så många som älskar allt det vita vackra i världen!

Jättefin monter!!
Martina

MiaMaria sa...

Hej!

Vilken fin monter....

och hoppas att försäljningen gick lysande...det finns ju massa fina saker hos dig.......

Må så gott denna vecka!
MiaMaria

Karin sa...

Din blogg, din butik, är berondeframkallande *S* Önskar bara att jag bodde närmare...då skulle jag besöka er butik. Man vill ju krypa in i bilderna och bara va! Kram Kajsa

Ida sa...

Vad mycket fint du har. Skriver som Kajsa, man skulle vilja besöka din butik och bara gå och titta på allt vackert. Skulle så gärna vilja köpa lite av de där kläderna du rear ut. Ha det så gott. Kramar Ida

Vit Spets sa...

Halloj där!
Hoppas att allt har gått bra, montern ser väldigt fin ut...

Självklart har jag röstat på Anette, som Kalix ambassadör...

Ha det
//Siv

My home is my Castle sa...

Sååå mye flott dere har :)
dere må starte opp en butikk i Norge ;)Vi trenger en sånn butikk !!
jeg kan kikke og kikke på bildene deres...:)

Klem,Kari

LantlivsAnette sa...

Halloj där !
Åhhh, himmel vad du är duktig alltså !! Vilken underbart fin monter du hade !! Jag förstår om alla fullkomligt bara sögs dit...
Jaa, du kan du...
Och tack snälla söta du för att du röstar på mig..och till och med skriver om det på din fina blogg...
Lite roligt ändå att man blir nominerad, det är ju en vinst bara det..
Ha det nu så bra
Kraam Anette

Lisa Marklund sa...

Underbart helt enkelt.
Ser fram emot alla nya saker som kommer in i webshopen snart :-). Jag har redan beställt stolsöverdrag och tidningen, väntar och längtar till jag får det.
//Lisa

Anonym sa...

Fin dörren blev! ;-)
Det verkar som att ni haft en toppenhelg!

Kram Sara

Jenny Oak Fae sa...

STOOORT tack för det UNDERBARA zinkhuset!!!

Och...JA det kommer verkligen att användas flitigt..!

: )

Många kramar från en lycklig Jenny!

<3 <3 <3

Thesèse sa...

Kul att det gick bra även denna gång. Ser väldigt vitt o fint ut :). Jag älskar sia såå det ska bli jätte kul att du tar in det. jag tänkte kika in på fredag å se å klämma.. kram

Brunkullan sa...

Men guuuuud så pinsamt!!
När jag stod utanför er ursnygga monter så slog det mig att det var nått så bekant över den!! Som om jag sett nått sånt förr (förmodligen bilderna här från förra året!!)
Kunde inte fatta vad det var!

Dessutom såg den mörkhåriga söta tjejen i montern väldigt bekant ut!
Och nu när jag ser bilden på dig här bredvid!
Det var ju du!:)

Förlåt att jag inte kände igen dig och hälsade, men då det var i slutet på dagen och mitt huvud var helt tiltat av all inspiration runt om, så skyller jag på tillfällig förvirring....
Om jag får möjlighet att åka fler gånger ska jag absolut hälsa...hihi:)

Susanne