måndag 1 september 2008

Phuuuuuu...nu är vi hemma igen!

Tack så jätte mycket för alla lycka till önskningar från er alla!!! Tack gulliga Sara "Under en vind" och Tina "I mitt vita hus" för lyckönskningarna via telefonen. Det betyder så mycket för mig!
Det har varit väldigt hektiskt men också otroligt roligt och vi har fått jätte mycket bra respons.

I Onsdags så åkte jag och A-M till mässan för att bygga upp montern. Adam hade redan vart där och lagt golvet så det var bara att sätta fart med det roliga. Vi hade packat hela min stora bil med möbler hem i från mig och allt som skulle ställas ut på mässan förstås...ojoj så full bilen var.
När vi kom fram så fick vi stå i kö för att komma in på området så vi kunde börja packa ur bilen, jag var vid det här laget rejält nervös. Vi visste ju inte hur det skulle bli. Väl inne på området gick det faktiskt riktigt smidigt med urlastning, vi fick hjälp med det tyngsta som tur var. Alla runt omkring oss var så trevliga och hjälpte oss jätte mycket. Vi blev inbjudna till flera av montrarna och det var så trevlig stämning över lag.

A-M och jag har ju ställt ut butiken på mässor tidigare så vi visste ju hur vi skulle göra för att bygga vår stil på montern. Det är mycket jobb men väldigt roligt. Tänk de montrar som är riktigt stora, vilket otroligt jobb som ligger bakom.

Det roliga var ju också att få träffa alla mysiga bloggare förstås. Jag missade tyvärr "Lantlifs Anette" och "Lottens Vita & Gröna" för de var på mässan när jag sprang omkring och gjorde mina egna inköp. Jag träffade dock flera andra bloggare som var hur gulliga som helst. "Majas mammelucker" kom precis när tidningen var hos oss, så hon blev också intervjuad. Vilken gullig människa det är. Vi bor jätte nära men har aldrig träffats konstigt nog. Hennes mamma har jag träffat mycket i min butik och hon är lika gullig hon.
Jag träffade även Lise-Lotte som har bloggen "Kol & Rosors", hon ställde också ut på Formex. Jag handlade gardiner och annat vackert hos henne.

Mina egna inköp är jag sååå nöjd med! Det var så mycket fint och jag handlade faktiskt på flera nya ställen som inte redan säljer till Västerås. Det känns alltid lite roligt att få vara först i stan med något. Om någon månad så kommer en helt ny klädkollektion till butiken tillsammans med skor och smycken. det ska bli så roligt att få sälja dessa underbar kläder som passar de flesta, jag ska lägga ut lite bilder på kläderna senare.

I dag har jag och Catarina fixat i hennes nya rum på övervåningen på gården. Hon är vår nya sömmerska så nu kan ni få gardiner och annat uppsytt så som ni vill ha det. Hon är även tillsammans med mig produktdesigner så vi måste snart sätta oss med nästa kollektion till vårmässan, det ska bli jätte roligt och vi har redan nya idéer.

Jag visar lite bilder från mässan...

Kram på er alla!

Anna


Här hängs det lite gardiner...

A-M håller tyger...

Hjälps man åt så ger det fortare...

Några av sakerna på plats...

Väggorden sålde vi en hel del av...

Mina favoriter, stolsdynor med spetsvolang...


Dessa verkar bli riktigt populära...

Bokstäverna finns i hela alfabetet...

Vas med hjärta...

Liten julstrumpa...

Liten kruka...

Pelarlamporna...

Hjärtlampa som även finns i stjärna med de nya lampkjolarna...

Vägglampor...

Fler väggord...

Ett på svenska...

Hjärtlampan igen...

Fönster med luckor...

Hela montern...kram på er


29 kommentarer:

Veronica sa...

Ok. Jag kan tänka mig att köpa ALLT för det var SÅ FINT! jag är speciellt förtjust i väggorden... Helt i min smak!

vitating sa...

Såååååå fint jag svimmar!!!!!! Jag var i Tranås på Flemminge herrgård hos Jessica, ljuvlig butik o hon hade saker från dig o väntade in nya varor från dig oxå!Hon sa att du hade varit där! MIn mamma köpte en pelarlampa från dig, ljuvlig!!
Kram Maria

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh vilken underbart fin monter du hade! Skulle vilja ha allt!! Så fina stolsdynor! Vart kommer de ifrån? Eller är det ni som syr upp dem?
förstår att det har varit mycket jobb men att det måste vara så roligt också!
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket fint ni hade i er monter. Skulle kunna flytta in alt här hemma, *s*. Kul att det kändes bra och att ni hittade en massa saker.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Chatarina sa...

Så mycket fint, montern var verkligen inbjudande, förstår att du har haft mycket folk.

Må så gott
Chatarina

Vit Spets sa...

Vilken vacker monter, vilken tid Ni har lagt ned på detta - förstår att det har varit "pirrigt" skulle nog oxå kunna tänka mig att köpa det ena & det andra...
Kramis
//Siv

Mammansblogg sa...

de stora bokstäverna...å fönstret med luckorna, kan man köpa dem hos dig??? vad kostar de?

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon!!!

Jag studsar förstås in här direkt då jag vaknar....VIlken fin monter ni hade! Så mysigt och med alla dessa fina saker! Vill ha, vill ha....

Anar att du är helt slut efter denna helg, samtidigt som man är ivrig att börja med all ny inspiration och alla nya idéer!

Här går det i slow-motion just nu, har vansinnigt ont i halsen och en förkylning som kommer smygande mer för varje dag, men än så länge tar jag mig till jobbet....Igårkväll spelade vi brännboll med barnen på deras skola genom "Hem & skola", bra väder och god uppslutning!

Ser fram emot morgondagen, då är jag ledig och ska bara ha en dag hemma!

Ha det riktigt bra! Stor kram!
Vi hörs av!

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Så mycket vackert o läckert ni hade där i er monter. Man skulle ju vilja ha allt och ha det så här hemma! Må tro att ni mös där på mässan, mycket folk, kul inspiration och härliga saker!

Hoppas att ni får in riktigt många ordrar.

Kram Jenny

Unknown sa...

Hej goa lilla Anna,

Jag visst väl att Ni skulle göra succé med Era vackra saker.
Din monter var ju bara helt underbart vacker.
Ni lyckades verkligen få till det!

Gissa om jag blir köpsugen????
Jag vet i varje fall ett par saker som jag vill beställa
Stolsöverdrag med volang.
Fönster med luckor.
Bokstäver

Du kommer väl snart att ha dessa för försäljning i butiken.

Jag tror att det kommer att gå jättebra för Er egna design.
Håller tummarna!

Nu kkommer du nog aldrig att tid till att komma hit ner på besök, du kommer att ha såååååååå mycket att göra.
När och om du får en stund äver så är du verkligen välkommen ner till mig så jag får visa vad goa smultronställe det finns härnere.
Kanske du kan hitta något som inte fanns med på mässan. Alla har ju inte möjlighet att ställa ut.

Önskar Dig och familjen samt din personal allt gott.

Sköt om dig tills vi hörs
Massor av kramar Jeanette

Anonym sa...

Fy fabian...om man hade en miljon skulle jag nog kunna handla hos dej för 995000 kr o resterande 5000 skulle kanske barnen få lite nya kläder, men bara kanske... Med andra ord- vilken lovely affär du har! I love!!! Kommer t V-ås snart, var där i sommras under power-meet, måste dit igen. Kram Annalena i Falun

Unknown sa...

Dra mig baklänges Anna!!!! Jag döööör!!!Det är helt fantastiskt!! Herre gud..jag vill ha allt!! =) Har du ngt produkt blad??? Hur kan jag beställa...?? Skynda att höra av dig hi-hi..Kramar Malin

Bonnie´s vita rum sa...

men oj så himla mycket fint!

Kram Bonnie

Lilla Trollbacken sa...

Men vilken fin monter. Du är så himla duktig!
Kram
Gabrielle

Unknown sa...

Hej Igen!! =)
Kan inte smälta detta...det är ju verkligen det *guttaste* av allt!! Vimplar, stolsdynor, klänningar, lampkjolar, lampor, solskydda..ja ALLT!! Vill ha det omgående..kan avboka allt danskt hi-hi...=)Hör av mig..kramar Malin

Willewira sa...

Vilken monter!!! Så fint!!

Och jag vill köpa allt!!!

Vad roligt att det gick bra för er och att ni hittat massor av nya leverantörer- Sånt inspirerar!

Det hade varit så roligt att hälsa på hos er, men denna gången fick jag stanna hemma...

Antar att du är rätt trött efter alla dessa dagar...

ha det så gott!
Kram Willewira

Suz sa...

Vilken underbar monter :) Om man ändå kunde varit där... Fönstrena med dörrarna är ju hur charmiga som helst. Måste se mig om efter såna :)

Trevlig dag!

Malin sa...

Hej!
Vilken superfin monter ni hade på mässan!
Kram Malin

Anonym sa...

Hjälp så fint det blev. Vilket jobb ni har lagt ner. Har själv varit på flera mässor och vet hur lång tid allt tar. Säljer själv byggmaterial, inte alls lika fint som allt du har. Kommer snart förbi i butiken igen.
Hälsningar Lena!!

Linda sa...

Vilken underbar monter, så otroligt mycket fint! Den kanon fina skyltningen måste locka massor med folk!

Inspiration i vitt sa...

Men du Anna hur fint får man göra igentligen såå vackert.

Di visar ju hur mycket vackra och fina saker som helst lamporna,lådor,blomlådor fönsterluckor,stolskjolar ja allt var fint.

Förstår att ni slitit med detta och jag förstår att det ligger så mycket arbete bakom.

Kan tänka mig att det var en utav de mysigaste montrarana att gå in i, skulle nog aldrig gått ut därifrån om jag varit där.

Kram/Ingela.

Vita hjärtan sa...

Hjälp! Din monter var det vackraste jag någonsin sett......helt ljuvlig.......jag blir sjuk....av längtan...måste ta mig till din butik....snarast!

Kram Annemari

LantlivsAnette sa...

Halloj där...
Åhh vad roligt att du visar bilder från er monter, när jag sprang på den så hade vi så bråttom , kände mig faktiskt vimsig !!
jag visste ju inte att du skulle vara där..nu ser jag ju flera fina saker..Bokstäverna och väggorden..kan du maila priserna till mig så vore jag jätteglad
www.info@myhomekalix.se
Nästa mässa så lovar jag att kika in igen..
Och vad spännande det lät med kläder och skor o smycken..visa bilder sen...
Kram Anette

Anonym sa...

Hejsan
Vilka underbara bilder!
Jag undrar vad fönstret med luckor kostar? Det var så fint:)
Lisette

Kol och Rosors sa...

Tack för senast,ser att du kommit hem & landat med alla alster.
Det gick smidigt att plocka ihop allt, trodde nog att det skulle bli rörigt när ALLA skulle ut...
Så vackra bilder du lagt ut, har inte hunnit ännu att göra något åt bloggen har fullt upp med beställningar, sitter & kikar runt lite det står mycket om Formex på många bloggar.

Ha det så gott till vi hörs!
Kram L-Lott

Noll54/Eva-Karin sa...

Åh vad fin montern var Anna!!!!! Om du har möjlighet att maila mej en prislista vore jag jätteglad! Jag är intresserad av en hel del!!! Ja här packar vi upp varor,,,,fick flytta om hela butiken igår för att färgerna skulle stämma! Men nu känns det jättebra!
Hälsa och ha det så bra!!

Kram! Eva-Karin/noll54

Noll54/Eva-Karin sa...

Ja,men jag glömde ju adressen !

info@noll54.com
Eva-Karin/noll54

lottens vita och gröna sa...

näää anna ska vi aldrig få mötas, snyft! du hade en a de vackraste montrana, vilket jobb, vilka ljuva saker, mmmm kommer snart igen, då ringer jag innan, hihi, eller så kommer du hit, eller så gör vi stan!
varmvarmkram lotten

Inka sa...

Hej på dig!

Otroligt fint. Jag har planer på att öppna en butik också. Jag brinner verkligen för detta. Pratade med Adam på telefon igår, så nu ska jag kolla upp lite.
Hur pass mycket arbete är det? Hur har det gått för dig? Har du anställt någon än?

Inka