torsdag 24 april 2008

Litet extra inlägg...

vill bara säga att någon i bloggvärlden skriver lite saker om mig som inte är sanna och hemskt tråkiga. Har aldrig vart med om att bli påhoppad så. Känns inget vidare faktiskt och hemskt orättvist eftersom jag inte kan försvara mig på något sätt. Nu hoppas jag att personen tar bort inlägget och ber mig om ursäkt. Jag kan inte förstå hur någon kan göra så utan att ha fakta. Vad gör man? Ska man inte bry sig och lägga det bakom sig eller ska man ta tag i det ordentligt och gå till botten med det? Det här som har varit så otroligt roligt känns nu inte alls så roligt!
Har någon av er varit med om något sådant?
Förlåt om jag förstörde stämningen för er men det känns bara så tråkigt.

Fortsätt ändå vara med i utlottningen i förra inlägget för jag kommer inte sluta blogga för det här.

Sov gott!
Kram Anna

36 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Måste förstås kommentera här också...förstår inte hur man kan bemöda sig med att göra andra illa....är det via en kommentar hos dig eller ett inlägg på någons egna blogg?? Försök att inte bry dig, det brukar vara Avundsjuka som ligger bakom.....Jag tokgillar din blogg, den du verkar vara genom bloggen och din butik är himmelriket....ler.....Ha en bra dag! Kram!

Gårdsromantik sa...

Vad trist!
Vet inte vad det handlar om men
jag tycker du skall ignorera det!
Hörde talas om en som fick annonyma kommentarer - så fegt!
Har ännu inte varit med om liknande(vet i alla fall inte om det isåfall) men gissar att det lätt kan bli lite avundsjuka om någon gör något bra.
Du är tydligen bra!

Jag tycker du gör helt rätt -
fortsätt med blooggandet!
Man skall aldrig vara svag mot mobbare.

Ps - jag glömde underteckna så det är jag som tog bort första inlägget - så du inte behöver fundera! :-)

Kram Maud

faster atta sa...

Oj, detta har jag aldrig råkat ut för vad jag vet men jag förstår att det känns hemskt tråkigt. Är inne på din blogg ofta, men är dålig på att lämna fotspår efter mig. Men allt jag hittar hos dgig är ju bara så underbart, kan inte förstå varför någon skulle vilja dig illa. Antagligen bara ren avundssjuka!

Anonym sa...

Kära vännen
Bry dig inte om vad dom säger det är bara avundsjuka som gäller du vet vad som är sant det är huvudsaken. Man skall vara ärlig det vara längst det lovar jag.
Många kramar catarina

Och du har en jätte fin blogg, kolla min bara men man lär sig med tiden, vi har ju olika intressen och smak och det är ju tur det.
Det är bara avundsjuka kärringar som håller på så här fy på dig. KRAM KRAM Catarina ;)

lottens vita och gröna sa...

hallå annavännen! fyfyfy vad trist med negativa människor, vad otrevligt att blogga om andra, verkar brist på annat liksom, hoppas att du får din rätmäiga ursäkt! du är en underbar tjej med en blogg som utstrålar både värme och massor v inspiration och dessutom ser sååå bra ut, en del klarar inte sånt, räta ut ryggen, du är underbar!

tack du goagoagoa för awarden, det värmde såååååååååååååå!tack för din underbara hälsning ska ha den i hjärtat i dag och gå och småflina...

varmkram lotten

Anonym sa...

Hej på dig
Jag fick anonyma kommentarer för ett tag sedan, jättetråkiga som anklagade mig för att inte köra med rent spel. Jag har inte koll på vad avsändaren menade, men de fortsatte komma. Rätt som det var slutade dem och det är jätteskönt. Jag höll på att tappa intresset ett ta, men nu känns det bra igen. Skit i dumskallar. Det är det enda de duger till! Stå på dig!

Anonym sa...

Synd att hon har kompisar som skriver sånt det gynnar absolut inte henne och hennes butik tvärtom men det verkar de inte fatta och domännamnet är väl det första man köper när man öppnar hemsida och blogg det vet väl alla inom reklambranchen stå på dig ...

Tidsmästarinnan sa...

fy, det låter inget kul alls!

det är nog lätt att vara anonym och komma med påpekanden om allt möjligt, men man kanske inte tänker på hur mycket det sårar personen man skriver om/till.

Stå på dig och fortsätt med det du gör!
Gillar din blogg jättemycket.

Stor kram!

Service Care sa...

Eminent service på bloggen och i butiken..

Det är fler som gillar dig än det är som ogillar dig.

Kram C

MiaMaria sa...

Hej!

Men så tråkigt.
Jag har sagt det tidigare hos en annan bloggar...fattar inte att man kan göra detta har man inget bättre för sig än att hacka på människor som bara vill andra väl.

Men strunt i det även om det inte alls är roligt...tänk på att de goda överväger!!!!!!!!!!!!!

Miamaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det var tråkigt, har ju tyvärr läst att det lämnas sådana kommentarer ibland.Är det ett inlägg hos en bloggare? Eller är det någon kommentar?
Hur som helst så tycker jag att du ska försöka att inte bry dig om det, om det går... vet att det kan vara svårt.
kram
Marie

Anonym sa...

Hejsan!!
Ville bara tala om att jag precis har upptäckt bloggvärlden och till din blogg återkommer jag ofta ofta....inspiration i massor!!!!
Så bry dig inte om avundsjuka personer!!!
Kram

ängeln i vitt sa...

Försök att inte bry dig, du har många som gillar dig och din blogg. Du gör helt rätt som fortsätter blogga.

Ha det gott vännen
Kram Carina

A home far away sa...

Har heller ingen aning om vart någon har lämnat ett sånt tråkigt fotspår efter sig. Självklart inte roligt men 50.000 besökare säger väl allt?
Ha nu en störtskön helg
Kram Gunilla

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hej.
Vill så klart vara med i utlottningen och på frågorna svarar jag Design & country house och Västerås. Måste tillägga att jag tycker mycket om din blogg, den är jätte fin så bry dig inte om någon är elak.(För det det är ju inte acceptabelt då har man inget i blogg världen att göra)Ha en go helg. Kram Annika

Tina sa...

Jätte tråkigt, men förmodligen bottnar det i avundsjuka... Stå på dig och tänk inte på det!!!
Jag tycker att du förgyllar bloggvärlden + att du förgyller även vardagen för oss som bor i Västerås. Kram Tina

Anonym sa...

hejsan! jag har också nyss hittat den här härliga bloggvärlden med alla dessa vackra hem,och till dig kommer jag ofta,är glad att du fortsätter din sida.ta alla bra och fina ord till dig,dom är så många!! vi är många som är glada att få äran att titta in till dig! få inspiration och en ljuvlig stund.
kram!!!

LOPPISLIV sa...

Nämen fy så tråkigt och trist...inte alls kul ju....Har inte varit med om sånt innan...säkert bara någon som är avundsjuk förmodligen...lätt och säga att man inte ska bry sig men försök...och fortsätt med din ljuvlig blogg, vi är många som gillar den...Kram på dig //Paula

Hem och Harmoni Marie sa...

Så tråkigt! Bra att du inte "knäcks" av det i alla fall. Du har många besökare som gillar din blogg så blogga på bara....
Ha det gott!

Julhuset sa...

Hej.Är ofta och tittar in hos dig lämnar inte alltid fotspår, men gillar din blogg, stå på dig. Varför lämna tråkiga kommentarer anonymt,så fegt?

Kram
Annika/Anniqa

Anonym sa...

Tråkigt att du råkat ut för detta. Annars verkar detta vara något som små "snorungar" håller på med.Diskuterade detta på barnens föräldrarmöte senast. Fegt av personern i fråga att inte kunna konfrontera dig direkt om den har ett problem. Hoppas du får rättsida på det. Huvudsaken du vet att du gjort rätt. Stå på dig!
Kram från www.nogg.se/cillascottage

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh så trist! Det finns visst människor till allt...

Fortsätt var dig själv och fortsätt med din härliga blogg:)

Kram Annica

Nettan sa...

Visst är det tråkigt med den " Svenska Avundsjukan ".
Jag fattar inte att man orkar göra livet surt för andra, hon / han måste ha ett väldigt tråkigt liv om man kan " hoppa på & såra " andra utan anledning...
Stå på dig, dina återkommande besökare säger väl allt =0) !!
Kram Nettan

Prinsesse Elin sa...

Jeg blir så fornanna når noe slikt hender. Jeg vet jo ikke hva det gjelder men kan ikke mennesker la hverandre i fred og liker man ikke hverandre så trenger man ikke ha kontakt. Jeg vil også være med på tevling( staves det slik på svend???) Ha en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Mjuka sa...

Usch jag får rysningar när jag läser det du skriver. Kändes kallt med en gång. Detta skall ju vara roligt.Känner verkligen med dig, men hoppas det inte förstör för dig och att du fortsätter blogga, då det är så roligt att komma in här
kramar Malin

Jes/Vita villa vila sa...

Men oj vad tråkigt & jag kan bara inte förstå hur någon orkar vara dum... Har personen i fråga inget vettigare att skriva om???

Hoppas innerligt att du får en ursäkt - det är det minsta man kan begära...

Hur fick du veta att hon eller han hade skrivit illa om dig???

USCH vad trist! Men stå på dig vännen!
Vi besöker mer än gärna din underbara blogg - hoppas du vet det!

Jes

Vit Spets sa...

Va hemskt! hur kan någon vara så elak? fortsätt med bloggandet för det har hjälpt mig att bli "piggare" jag skulle sakna dig sååååååå... självklart vill jag vara med tävligen? butiken heter Design & Country House och ligger i Västerås....hoppas på vinst!
Kramis i massor
//Siv

LantlivsAnette sa...

Nääee..vad tråkigt, jag kan inte fatta hur man kan göra så...
Som du säkert anar själv så ligger det oftast avundsjuka bakom något sådant..avundsjukan som är bland den värsta sjuka som finns...
Jag förstår dig, ska man blunda för det eller ta upp det, du gjorde helt rätt.
Hoppas att det slutar nu..
Ha en bra Söndag, jag hoppas att solen lyser på dig idag..
Kram Anette

Chatarina sa...

Nää. Jag förstår inte att man måste skriva elaka saker, det måste vara Avundsjuka som ligger bakom.
Jag gillar din blogg o butik, är inne nästan varje dag.

Sluta inte du inspirerar mig
Ha det så gott
Chatarina

♥ Pia... sa...

Ja jag måste också kommetera här...usch och fy..vad är det här nu då..ska det blifula påhopp i den annars så trevliga och snälla bloggvärden..så himla tråkigt...jag har inte stött på nåt ..och jag vet inte heller hur jag skulle reagera...men skulle förmodligen bara ignorera detta...svenska avudsjukan eller hur..så strunt i det och fortsätt på samma trevliga sätt som du gjort..vill så gärna se alla vackra bilder hos dej...♥ ..PIA

Linda sa...

Tråkigt det du råkat ut för! Jag tycker då din blogg är kanon, alltid en massa fint! kram Linda

Lina sa...

Tack för idag!! Jätte trevligt att träffa dig! Förstår inte varför man måste såra! Varför bry sig om att leta upp blogen och läsa!! JAg ahr inte varit här så många gånger innan, så nu skall jag ta en rejäl koll!!

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!
Det var jättekul att få träffa dig idag! Om det är nån som skrivit nåt dumt (på din blogg eller på annat sätt) så försök strunta i det, det är synd att det alltid förekommer gnällande och tråkiga kommentarer.. Jag tycker i alla fall du verkar vara jättemysig och din butik underbar!
Kram
Mia
Ps din klänning/tunika som du hade idag var så himla fin, glömde att fråga var du köpt den...?

Liten Bod sa...

Hej Anna! Så tråkigt med dumma människor. Jag förstår att det känns trist, bra att du inte tänker sluta blogga i alla fall. Förmodligen mår den människan sämre än oss andra, och det är ju kanske straff nog? Vi är ju desto fler som gillar det du gör! Jag tycker handduken var jättefin, men har svårt för religiösa saker så jag står över utlottningen till förmån för andra som gillar båda. Kram, Tina

Unknown sa...

Tack söta för en supertrevlig dag i går! Så roligt..Hoppas att det gick bra att köra så långt hem...men oxå att ni var nöjda med dagen och era fynd!! =)Ha en underbar dag! Många kramar Malin

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen!! Stort tack själv, det var verkligen roligt att få träffa både dig och A-M! Ni var personer som man lätt tycker om! ♥

Klart att du skulle köpa brädorna, de kommer säkert att gå åt både hemma och i butiken! Det ska bli så kul att få se alla dina fynd på plats i hemmet sen!

Jag hade väldigt svårt för att somna igårkväll, det bara surrade i huvudet....fniss....det tar nog några dar att smälta intrycken!

Ha det bäst! Hörs av snart!
Kram!