onsdag 26 mars 2008

Min man har vart på loppis...


...och hur gick det då frågar ni förstås?
Jo det började med att jag sände i väg honom till en av mina favorit loppisar här i Västerås. Eftersom jag är där var och varannan dag så börjar man ju bli lite "tjenis" med ägaren så han vet vad jag vill ha vid det här laget. Nu hade jag tjingat på en lite söt fotpall och bad maken köra förbi för att hämta upp den. Efter en låååång stund så ringde maken upp och sa att den finns bara inte där längre. Jag förklarade för honom vart den stod och då brast han ut i ett riktigt skrattanfall och kippade fram 

- Det där är för f_n ingen fotpall (ursäkta men det var så han sa), hur ska du kunna använda den till fotpall? 

-Det är det visst det svarade jag lite irriterat tillbaka.

-Ok jag kan gå med på att de möjligtvis kan vara en TÅpall men kom inte och lura på mig att det är fotpall.
När han sedan berättade att han föreställt sig en stor mysig fotpall som han kunde ha i läshörnan så kan jag väl förstå att det blev lite konstigt för honom när han såg den lilla saken...hihi. Men jag tycker den är jätte söt!

Men inte nog med det! Nä när han kommer hem är hela bilen upptagen av en soffa. Eller jag vet inte om man kan kalla det soffa. Det är flera gamla stolar ihop till en soffa, så läcker. Just nu är den brun men snart är den vit kan jag lova. Jag ska visa bild på den i morgon.
Och mer då, jo han har tingat ett piano också! 
Nu vet ju jag vad jag ska göra nästa gång jag hittat något på loppis, det är bara att skicka iväg maken för då kanske jag helt plötsligt har något annat fint på köpet. För tro inte att han betalade särskilt mycket för det här! Jag trodde jag var bra på att pruta men där har jag helt klart mött min överman.

Min äldsta son har fått Vattkoppor så det är mycket kliande här hemma. Nu ska vi väl bara vänta på att yngsta sonen får det också. Men det är lika bra att de får det nu när det fortfarande är kallt ute, eller hur?

Må så gott!
Kram Anna

Här är den lilla tåpallen, den ska kläs om och målas snart.

14 kommentarer:

Under en vind sa...

Hej vännen!!! Vad kul med ett inlägg här....Jag visar min fina lampa i dagens inlägg! är så glad för den! Men hur betalar jag..jag vill inte tjata, men vill göra rätt för mig vet du.....hi hi....
Vad bra att mannen klarar prutandet så bra! Då kan du lägga beställningar så får han leverera hem dem! Ska bli kul att se resten av köpen, för pallen var söt!
Vattenkopporna är likabra att klara av! Vi hade här hemma för drygt 4 år sen, de kom dan före julafton det året! Men sen var det gjort! Nu på skolan/fritids där jag jobbar har det härjat sedan i januari, jättemånga har smittats!
Idag har jag shoppat loss....hi hi...Var först hos Malin och sen ett par stopp till...vad jag köpte kommer så småningom....Barnen mutade jag först på Mc donalds och mannen är i USA med jobbet....

Ha en mysig torsdag! Kram till dig!

lottens vita och gröna sa...

halloj anna!wow har du fått din man till loppis...underbar"tåpall",hihi! kul med bänken...kram lotten

Ninis sa...

Halloj!
Önskar att min man också var lite intresserad, kanske blir han det när vi till våren ska bygga furstukvist..
Längtar till er webbutik...

Kramizz
zNinizzz

Mamma Millan sa...

hihi;)

sååå söt den är!!!!!


`·.,(¯`·´¯)
(¯`·´¯).·´
`·.,.· L O V E
♥Kramar Mamma Millan♥
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Zizzi sa...

Visst är det kul när ens man överraskar en så där! Tycker att det var en fin gest av honom. Min man kan också få sina ryck ibland och överraska.
Kram cissi

sommar-rummet sa...

Söt liten fotpall. Har en liknande, kul! Ha en bra dag! KRAMAR från mig

"M" sa...

Jättesöt pall...vill ha...

Lila`s bloggvärld sa...

Vilken mysig blogg du har!

Kramar Lila

Pernilla sa...

hihihi...tåpall...hihi det var en rolig historia....fniss..

Den blir säkert underbar...du visar väl den för oss när den är klar?

Kram Pernilla

Anonym sa...

Vilken fin "tåpall" kan förstå att han tyckte den var liten,när man tänker på fotpall tänker man kanske på de klunsarna de har på IKEA till sina fotöljer hihi...Kram

Krusidull sa...

Haha.. kvinnligt o manligt eller??
Söt var där o fin blir den.Vad ska du göra med pianot?Får man fråga var det finns bra loppis i Västerås?
Mvh
Krusidull

KaosHouse sa...

Vilka fynd ni gjort! Pallen var ursöt och jag är bra nyfiken på att se de andra grejerna din man hittade.
Har jag förstått det rätt om ni har nätbutik på gång oxå? Kul i så fall! Bor tyvärr lite avsides med tanke på alla underbara butiker..

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Mycket gullig fotpall, kan förstå att han blev förvånad om han hade en vision om en stor sak, vad bra attt han kan pruta. Hoppas ni får lindrigt med vattkopporna, det är inte så kul. Ha en bra helg. Kram från Annika

ängeln i vitt sa...

En jättesöt tåpall * ler * har nåt liknande.

Ha det gott
Kram Carina