lördag 1 mars 2008

Vardagsrummet

Hej alla vänner!

Här på min sida har det vart väldigt lugnt ett tag, men nu ska det bli ändring på det.
Jag har slutat med sockerintag så nu måste jag ha något att göra för att vilseleda suget jag har. Jag är OTROLIGT sockerberoende och både jag och min man har tröttnat på mina humörsvängningar så nu ska ja avvänjas. Jag har ju gjort det många gånger men nu måste jag klara det för livet, ska försöka iaf.

Eftersom det var ett tag sedan jag skrev ska jag visa lite bilder på vad jag pysslat med. Jag har försökt fixa lite i vardagsrummet. Nu är det lite jag väntar på som en öppen spis och att få upp gardinerna. Gardinerna är från House Doctor med monogram och spets på, jätte snygga.
Vi väntar hem så fina saker till butiken så de vill jag också klämma in någonstans. Det är stora vita madonnor, jätte stor tavla med en jungfru som motiv, gardiner och kuddar i linne. Jag längtar tills det kommer.

Jag visar också en så snygg drivbänk som jag funderar på att köpa. Jag tänkte nästan sätta upp den på väggen på högkant, tänkte ha den som ett skåp och ha en stor madonna i. Tror det blir himla snyggt faktiskt.

Nu ska jag se klart på melodifestivalen. Mina barn sitter och väntar att få höra Fronda. Han är deras stora idol just nu, han har väl lite väl fräcka texter ibland men de gillar han iaf. Han kommer föresten från vår stad Västerås så vi får väl heja lite extra på honom.

Ha det trevlig i kväll!

Kram Anna




Här är drivbänken, snyggt va!?!

Visst skulle det bli snyggt som skåp på högkant med en stor madonna i?

Här intogs en köttbulle middag i kväll. Tips...köttbullar med Brieost och lingonsylt...mumma.

Fönstret har bytt plats.

Här är de nya fåtöljerna.


Tavla upp i trappen.

8 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

oh så fint alltihop, har du drivhuset också i din butik eller var har du hittat det? kram lotten

lottens vita och gröna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Solsjö - Under en vind sa...

Du har det underbart fint i ditt hem!!! Jag stortrivs då jag kikar in hos dig! Hoppas att ert sportlov varit riktigt bra oh att det är med ny kraft vardagen återvänder!

Vet du nån datum för er nätbutik??? Är spänd av förväntan....*ler*....

Stor kram och en fortsatt skön helg!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vad snyggt det blev med fåtöljerna! Verkligen!
Även tavlan i trappan var jätte fin.
Jag har målat i vår trappa och hall idag. Visar nog på bloggen när allt är klart. Nu håller sambon på att kapa bänkskivor i köket också :)
Vad roligt med allt nytt du ska få in till butiken.
Ha det så bra.
Kram!

Anonym sa...

Hej, jag är en Västeråsare som flyttat till göteborg i min ungdom, så roligt att hitta din fina blogg och vilken vacker butik...planerar en resa upp nu i vår och då måste jag göra ett besök hos dej...Ser fram mot det...MVH Agneta

♥ Pia... sa...

Hej...åh...jisses så fint du har det..vilket vardagsrum...rena déömmen alltå...den där drivbänken ..vilken bra ide...men jag bor för långt bort..så synd... nu ser jag nätbutik...vad bra...fast det blir lite för dyrt att skicka en drivbänk:)...nu ska jag åka till en samlarmässa för att se om jag finner nåt fynd...ha de så bra...PIA

Anonym sa...

vad fint det blev när det vart klart vid matbordet..

Anonym sa...

Vilket underbart sött och romantiskt kök ni har!:)