torsdag 7 februari 2008

Sockersött

Hej!
Ledsen att jag inte skrivit på några dagar, och inte har jag börjat på mina loppis projekt som lovat! Vi har fått mer varar till butiken så det är mycket att stå i.

I dag har jag köpt med mig en lampa hem den ska ni få se på bild här nere, jag sydde en lampkjol med spets till. Det blev sockersött tillsammans!

Här om dagen när jag körde bil kom jag på en tanke. Vad kul det skulle vara att träffa alla bloggare! Började spinna vidare på detta och kom på att vi borde ha en träff. När jag i dag några dagar senare läste igenom en av mina favorit bloggar såg jag något spännande. Jag vet inte om det rör sig om just en träff men det låter som något åt det hållet i alla fall. Det vore väl jätte roligt, jag skulle vara given på den träffen. Ni ska få veta vilken sida ni kan hitta mer information på senare.

Nu ska jag ta och sova lite, i morgon väntar fler kartonger på att plockas upp. Tänk att i de där bruna fula kartongerna ligger det så fina saker.
Vi hörs!

Kram Anna9 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Åh så söt lampa! Den kan få flytta hem till mig om den vill, haha.
Låter kul med en bloggträff :)
Kram!

Pernilla sa...

Oj så vacker lampa.Fin lampkjol du sytt.
Kul med bloggträff.
Kram Pernilla

lottens vita och gröna sa...

visst vore det väl superkul! underbar lampa! kram lotten

Pia..... sa...

åhåhåjaja..de vore nåt de..att få komma på en bloggträff:)..fast jag har ju ingen butik...förstås..du den lampan ..oj så fin...ha det så bra...PIA

Under en vind sa...

Underbara lampkjolar!!!

Tack för mailet! Ett kommer tillbaka....

Ha en bra dag! Stor kram!

Piondröm sa...

Vilken fin blogg du har Anna och ditt hem och din affär ser helt underbara ut. Jag tycker att du har lyckats jättefint med att få en lantlig äldre känsla i ditt hem. Bor själv på landet i ett stort gammalt hus från slutet av 1700 talet, men jag måste nog säga att du har en härlig känsla i ditt hem. Det är som du säger att man kan faktiskt få den känslan i ett nytt hus med hjälp av små knep. Jag tycker att det är tråkigt när folk säger att dom tycker om gamla saker men att det inte passar i deras hus för att det är för nytt.
Ha en bra dag önskar Carina

LantlivsAnette sa...

Åhh du det var en fin lampa !!säljer du såna fina lampfötter ? jättefin lampslöja du har sytt också..jag syr såna och säljer i vår butik..kunderna tycker det ser så svårt ut..men det är ju lätt som en plätt..eller hur ?
Vad roligt med en blogg träff..men jag bor ju så jäkla långt bort jag...jag har ju 100 mil till S-holm !!
Ha en skön helg Kram Anette

Willewira sa...

Den var verkligen söt!!
Och barnkorten också!! Är du eller din mamma som liten?

Bloggträff låter jättekul! Det ser jag fram emot!! Ska bara försöka komma ihåg...minnet är inte var det en gång varit!

Jag har saknat dig, men kan förstå att du har mycket att göra nu när det är dags för alla nya fina saker att komma upp på hyllorna.
Väntar med iver på din webshop....

Ha en riktigt skön helg!
Kram Willewira

minblogg-jag sa...

ja du den där lamp kjolen skulle du kunna ta upp beställningar på och sälja. Den var för söt / Helena