onsdag 16 januari 2008

Hej alla vänliga människor.

Hejsan!

Gissa om jag blev förvånad och jätte glad när Helena med bloggen Spets och Snor skrev så fint om både min blogg och butiken på sin sida. Tack snälla du, hoppas vi ses snart!
Tack till alla som lämnat kommentarer och lagt till mig till favoriter! Jag jobbar på att lägga upp er på min sida. Hoppas vi ses i butiken, fråga gärna efter mig om jag inte står i kassan. Vill ju gärna få ett ansikte på er alla bloggare.
Tyvärr är jag sjuk nu både magsjuk och förkyld...jätte trevligt! Barnen har vart förkylda och jätte hostiga så det är väl där jag fått det i från. Så det blir inga nya bilder i dag. Visar lite bilder från butiken som togs innan jul. Hoppas attt jag mår bättre i morgon så jag kan börja inreda vardagsrummet. Trappan ska målas en gång till också...det finns att göra om man säger så. Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk och på lördag ska jag ju på mässan...den får jag verkligen inte missa.

Hoppas ni får en toppen dag i dag!
Kram Anna




20 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh..vilken underbart fin butik du har..synd att vi har så långt till varann,jag bor i Norrbotten..
Hoppas att du blir frisk till mässan,jag ska också dit både på Lördag o Söndag,jag hojtar om jag ser dig,gör likadant du,jag syns på min blogg,du är så välkommen dit !
Kram Anette

LantlivsAnette sa...

bara jag igen,vilka underbart vackra barn klänningar,var kommer dom ifrån ?eller är dom gamla ?
kramis

Lantliga drömmar sa...

Hej!
Hittade hit via Spets och Snor, vilken underbar blogg du har!
Och din affär... mmmm... Där skulle jag gärna gå omkring länge länge och bara njuta av allt vackert, och självklart också köpa med mig något hem! Jättefint! Tyvärr ligger den för långt borta, vi bor ju i Finland, men jag vet vilken butik jag ska besöka om vi nångång kommer till Västerås! ;-)

P.S. Länkar gärna till dig om det är okej?

Ha det riktigt gott!
/Heidi

Jes/Vita villa vila sa...

Åh vilken underbar sida och vilken härlig butik du verkar ha! Hit kommer jag gärna igen! Kram Jes

Dubbelörn sa...

Härligt att få se mer bilder fr butiken. Har sparat en notis om er butik som jag såg i en tidning i höstas. Bor inte alls så långt fr er så jag kommer absolut att kika in denna ljuvliga butik!

kram

annaslantliv sa...

Hej! hittade dig oxå via Helena. Kommer definitivt att besöka dig inom den närmsta framtiden.
Ser jättefint ut.
Lägger till dig i favoriter direkt.

Kram

Anonym sa...

Tittar och njuter!!
Fantastiskt fin butik och fina bilder!

Brunkullan sa...

Ljuvlig butik! Och fin blogg:-D
Lägger genast till favvisar!!

Åker till s-holm imorgon. Dock med flyg så jag har inte vägen förbi. Men någon gång hoppas jag:-D

Susanne

Lillafruluva sa...

Lade in din sida bland favaoriterna direkt! Superfin blogg och det ser ut att vara en underbar butik!!
Har jag vägarna förbi kommer jag in på en gång!

Vackrare vardag sa...

Hej!
Vilken underbar blogg du har! Hit kommer jag gärna igen:) Och vilken underbar butik! Föll genast bl.a. för den där vägglampan med stjärna på (som finns med hjärta också). Försökte hitta en mailadress till er, men hittade ingen. Skulle vilja fråga vad en sån kostar och om det är möjligt att beställa en "så där bara".

Hoppas det är ok att jag länkar till dig! Ha det gott!

ängeln i vitt sa...

Hittade hit via spets och snor, och det är jag evigt tacksam för. Lovar att kika in ofta. Visst har jag varit i den underbara butiken. Höll nästan på att svimma av allt fint du har. Köpte lite smått och gott bla det efterlängtade flugskåpet. Skulle kunna köpa allt om inte börsen var så tom. Jag tänker besöka dig snart, och hoppas att du är där. Tjejen som jobbade då jag var där pratade lite om ev en nätbutik. Hur går det med den?

Ha det gott

Kram Carina

Stämningsfullt sa...

Åh så mycket fint du har i butiken! Jag ska åka dit så fort jag kan!

Lilla Blanka sa...

oooh vilken underbar butik du har!!! Hoppas jag får tillfälle att besöka den någon gång trots att den inte ligger i mina trakter :)
Nu måste jag kolla lite i tidigare inlägg också :)
Kram
Mia
Ps krya på dig!

Anonym sa...

Wonderful, wonderful, WONDERFUL!!!
Ahhh, skulle kunna kopa allt!! Vad vackra saker, och gud vad mycket speciella sma ting du har hittat. Sjalv bor jag nu i USA och langtar efter saker i den har stilen, har ar det svart att fa tag pa grejer..saknar loppisar och auktioner!! Bodde i Vasteras i ett par ar forut, och vad synd att jag missade din butik da! Ar jattenyfiken pa priser och ev natbutik. Katalog pa natet med priser ev?? Sa att jag kan gora bestallningar via vanner i Vasteras!! Ar mycket intresserad av hjartlampan som aven fanns som stjarna! Superfin!! Pris?? Kommer jag till Sverige i sommar, kommer jag forbi!! Lycka till med blogg och butik!
Kramar fran Liz i USA.
Ps. Hittade hit fran Helenas "Spets och snor". Som sa manga andra...Henne far du nastan ge rabatt!!

Sofia sa...

Hej!
Instämmer med Anette... skulle direkt titta in om det inte var så långt bort. Vilken inspirerande blogg du skapat... ser fram emot nya inlägg. Länkar dig direkt!
Mvh Sofia

Anonym sa...

hej anna! är inne i din butik så ofta jag kan då jag bor i västerås. Blev så glad förra gången jag var in, för då fick jag äntligen köpa den fina tvättbrädan fast det stod att den inte var till salu! Vilken fin blogg du har, lika inspirerande som din fina butik! Kram Sara

Anonym sa...

Bara jag igen, är det OK att jag har länkat både till din blogg och din butik? Din butik omnämns ofta i min blogg kan jag lova!

Camilla sa...

Hej Anna!

Vilken helt underbar butik du har med alla dessa vackra saker! Nu måste du berätta - går det att beställa varor för oss som tyvärr har för långt bort till dig? Jag hoppas innerligen på detta! Vänligen svara på min mailadress
camillahamnered@tele2.se

Kram Camilla

♥ Pia... sa...

hej..men är det din affär som jag har funnit en massa bilder på som är så man dreglar :)..har satt in en massa på min sida ...en fråga ..får jag länka dej...gillade sidan .....fann den via spets och snor...synd bara att affären var lite förlångt bort bara... ska kika lite mer..på butiken din nu när jag vet vems:) ha det så bra på mässan dit alla ...säger alla tycks komma utom JAG:(....PIA

Annika sa...

Vilken fin butik du har! Och så vackert hus du håller till i! Alltid kul med nya inredningsbloggar! Jag har själv en ny blogg. Titta in, om du vill!